Trädgård. | Garden.

My Jassa Hat from IKEA

My Jassa Hat from IKEA

Hej, här har vi haft vackert väder idag så vi har fixat i trädgården. Men det ser ut att bli snö i nästa vecka, men ärligt, nu räcker det väl? Nåväl, min nya fina hatt från IKEA från kollektionen JASSA passade perfekt när jag klippte ner all lavendel. 

Hello, nice day today so we decided to spend the day in the garden fixing various things. It looks like it will come some snow next week, but hello, now it is enough. Anyway, my new hat from IKEA from the collection JASSA was perfect today when I cut down the lavender.

Är inte någon trädgårdperson trots att min pappa var trädgårsmästare, och både min syster & bror älskar att fixa i sina trädgårdar. Tycker om trädgårdar men inte att fixa i dem. Allt är ju nere på marken (??) och är man som jag 182 cm lång och har lågt blodtryck samt lite stel är ju trädgårdsarbete = pina. Nåväl, det var mysigt idag så kanske det finns hopp? 

I'm not really a garden person despite the fact that my father was a gardener and both my sister and brother really likes to spend time in their gardens. Really like gardens but not to do the work. Everything is down on the ground (??) and I'm 182 with low blood pressure and a bit stiff so working in the gardens is = a bit painfull. Anyway, today was really nice, so might change my mind, who knows? 

Inspirationsbilder på våra balkongblommor. Vill ha färgerna som vänstra bilden men själva balkonlådorna skall bli mer österrikiska, som på den högra bilden. Skall visa bilder på när vi fixar dessa. Det får bli efter att jag är tillbaka, då det ju ser ut att bli frostnätter igen. 

Inspirations photos for our balcony flowers. Want to have the colours in the left photo but the type of flower boxes in the right photo. Shall show you what we finally ended up with when it is all in place. And it will be done when I'm back, which is good if the cold weather comes back. 

Our house, Flachau 2016

Our house, Flachau 2016

Här ser ni vårt hus, nerifrån våra stugor sett. Har inte visat så mycket bilder men det kommer. Denna bild är från förra sommaren och vi har lite ängsliknande tomt. Passar bra i miljön här. Balkongen ovan är vid vårt sovrum så där tänkte vi har tre balkonglådor med fina pelagonier. Det blir väl fint? 

Nu skall jag fixa iordning mig. Vi skall strax på tidig drink hos vänner och grannar Mona & Alex. Vi ses imorgon! Ha en bra lördagkväll! Catharina

Here is our house, with a view from our chalets. Haven't showed that many photos from it, but promise more. This photo is from last summer and we have a lot of wild flowers in our garden, nice! You see the balcony? That is outside our bedroom and there we are planning to have three flower boxes with geraniums. Nice view from the bed!

Now I need to rush. We are off to our friends and neighbors Mona & Alex for an early drink. See you tomorrow! Have a nice Saturday evening. Ciao Catharina! 

Pics on the Geraniums - Pinterest