On the go again...

mabontomic.jpg

Godmorgon, då var väskan packad. Skall bli kul! Men först ett träningspass och sedan kör maken mig till närmaste tågstation; Bischofshofen. Där tar jag tåget till München flygplats. Har gott om tid då jag tog en busbillig tågbiljett. Och kan njuta av både fast track och framförallt loungen. Lufthansas Senator Lounges är både bekväma och bjuder på bra mat och dryck på Münchens flygplats. Har en väldigt snäll ex-man som 1) reser mycket och 2) är givmild så jag fick 3) ett guldkort av honom. Har haft ett i många år själv pga alla mina resor, och samlat ihop rimligt mycket poäng, men hinner nog inte i mål denna kvalificeringsperioden, så perfekt att få ett. Det gör skillnad. 

Good morning, suitcase is packed. Looking forward to this trip!! Now off to the fitness studio and then my husband will drive me to the train station in Bischofshofen. There I will take the train to Munich Airport. Have a lot of time since I bought a really cheap train ticket. And when I'm at the airport I will enjoy both the Fast Track and the Lufthansa Senator Lounge with both good drink and food. Have a really good ex-husband that 1) travels a lot 2) is nice and therefore 3) I got a SAS Gold card from him. Have had one myself for many years, while travelling a lot, but this year I will probably not make it, even though it is close. It makes such a hugh difference while travelling. 

mabontomic.jpg

Har laddat ner ett par podcasts så jag har att lyssna på under tågresan som tar drygt 3 timmar. Imorgon blir det upp tidigt tillsammans med svägerskan på en mycket spännande vecka. Så klart bloggar vi båda två från vår kurs samt att vi har ett digert kvällsschema, så fortsätt att läsa bloggen och häng med oss till Köpenhamn. Ha en bra söndag! Vi hörs! Catharina

Have downloaded a couple of podcasts which I will listed to at the train trip, that takes about 3 hours. Tomorrow we need to wake up fairly early for an exciting week. Of course both of us will be blogging during the week and we have also a rather busy evening schedule, so continue to read the blogg and come with us to Copenhagen. Have a nice Sunday!! Ciao Catharina