Värk. | Pain.

From this weeks bike ride on 29k. 

From this weeks bike ride on 29k. 

Hej, oj nu har jag fått ont i kroppen. Tror att jag gick för mycket när jag var i Stockholm och nu försöker jag rätta till det. Men det går åt lite fel håll så jag ger mig själv lite ro om kvällarna (som är min favorittid att skriva blogginlägg). Äter värktabletter, försöker hitta den bästa positionen och kollar på Netflix och har ett halv öga på VM i fotboll på TV som maken tittar på. Men jag är snart tillbaka i full fart... Ciao Catharina

Hello, and oh dear my body is in pain. I think I walked to much when I was in Stockholm and now I'm trying to fix it. But it goes in the wrong direction so I'm giving myself some slack time in the evenings (which is my favorite time to write blog posts). Eating pain killers, trying to find the best position and watching Netflix. While I have half an eye on the fotball, which my husband are watching. But I'm soon back in full swing... Ciao Catharina