Hipp Hipp Hurray.

Me & Bojan at Hvar, Sept 2016

Me & Bojan at Hvar, Sept 2016

Hej, idag firar vi att maken fyller år! Fast inga presenter eller någon tårta, hehe Men vi tänkte grilla lite till lunch och sedan åka till havet på eftermiddagen och mysa med några vänner. Just nu vilar vi ut efter gårdagens "lunch" som började klockan halv två på eftermiddagen och höll på till två på natten. Jag gav upp vid elva... Men spontant blir det med en kroatisk man med vänner från Balkan. Försöker fortfarande vänja mig med att en lunch inte alltid är en lunch, utan kan både bli middag och vickning. "Lunchen" bestod av fantastisk god grillad fisk (tonfisk och makrill), goda grönsaker och meloner samt kroatiskt vin, både vitt och rött. Vi ses imorgon! Catharina

Hello, today we are celebrating Bojan's birthday! But no presents or cake, hehe But we will have a late lunch at home and then go to the beach, to celebrate the birthday, low-key, with some friends. Right now we are resting from our "lunch" yesterday that started 1.30 pm and it ended at 2.00 am. I gave up at 11 pm... But living with a Croatian having friends over from Balkan,  life is spontaneous. A bit difficult for me sometimes, but I'm working on it. We had a delicious "lunch" yesterday with grilled tuna and mackerel, some chard and green salad and melon (three different) as desert. And yes, of course, Croatian wine, both white and red. See you tomorrow! Ciao Catharina