Safari. | Game Drives.

Idwala Game Lodge, Nambiti Game Reserve, September 2017

Idwala Game Lodge, Nambiti Game Reserve, September 2017

Hej, tittar in en snabbis. Oj här har vi det hektiskt, hehe. Uppe med tuppen vid fem, snabb kaffe och sedan påbyltad med kläder (med mössa och handskar) åker vi iväg vid halv sex på safari. Bilderna nedan får tala för sig själva. De är från morgonens tur. På morgonen är vi ute i 4 timmar ungefär, och på eftermiddagen åker vi vid halv fyra, fyra och är ute i drygt två timmar. Solen går ner tidig här, runt sex, och sedan åker vi hem i mörket. På morgonen blir det en kaffepaus och på eftermiddagen en cocktail. Njut av bilderna så hörs vi av imorgon! Har tagit ungefär 400 bilder så har lite svårt att välja bland alla, men jag utlovar fler. Catharina

Hello, here we are very busy. A short update from our Game Drives. They are from this morning. We are up at five, takes a fast coffee and put a lot of warm clothes on, including cap and gloves, and then we are off half past five. We are out approx 4 hours in the morning, and in the afternoon we leave at half past three, four o'clock and stays out for approx 2 hours. The sun set is early here, around six. Then we drive home in the darkness. In the morning we take a coffee break and in the afternoon a cocktail. This is so fantastic, so please enjoy the photos below. I have taken approx 400 so I have difficulties choosing among them all so you will see much more. See you tomorrow! Ciao Catharina

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017

Nambiti Game Reserve, September 2017