Ännu en dag bland vilda djur. | Another day with wild animals.

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Hej, idag är sista dagen här på Idwala Game Lodge. Hur fort kan en vecka gå egentligen? Vi kom förra torsdagen och imorgon åker vi vidare till Johannesburg. Vi njuter i 1000% här och allt är fantastiskt; vädret, vännerns, stället vi bor på, maten, djuren och allt. Idag har luften var så varm och torr att man blir torr i näsan av att andas. Men hur fantastiskt är det inte? 

Och vet ni vad ni ser ovan? Jo, falkbebisar!! Är de inte söta? 

Hello, today is the last day here at Idwala Game Lodge. How fast can a week pass by? We arrived last thursday and we are leaving tomorrow, heading to Johannesburg. We are enjoying ourselfs 1000% and everything is fantastic; weather, company, the place, the food, the animal and everything. Today it has been hot and dry and my nose gets all dry, different feeling. But still can't take in how fabulous this is!!! 

And can you see what is in the photo above? Falcon babies. Cute, right? 

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Vi var uppe vid fem imorse igen, men oj vad trött jag var. Det kom ett nytt par igår och vi satt uppe till elva så inte så många timmars sömn som jag behöver. Men vad gör man inte för att se allt detta vackra. 

We was up at five this morning as well, but oh dear how tired were I?? A new couple arrived yesterday so we stayed up longer and got less hours of sleep then I need. But just to suck it up with a game drive waiting. 

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Man bränner marken här för att ge näring åt ny gröda. 

They are burning the ground in order to get life and place to new grass. 

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Och allt är gult för här är ju vår, men man ser att det långsamt börjar bli grönt över allt. 

And everything is yellow since it is spring time, but slowly you see green sprouts everywhere. 

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Bojans favorit, vildsvin. 

Bojans favourit, warthog aka Pumpa. 

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Vi träffar nya och gamla vänner. Och herre jesus vad de är trevliga här!!! Ovan ser ni Keith, Levita och Sandi. Vi har huserat ihop i över en vecka nu; först Mozambique och nu safari och även i Johannesburg på fredag. Kul!!  Vi skrattar och skrattar och skrattar... 

And we are meeting new and old friends. And oh dear how good time we have and everyone is soooo nice, unbelievable!! Above you see Keith, Levita and Sandi. We have been together for over a week now; first Mozambique, now the Game Lodge and then in Johannesburg as well. We are having such a great time!! 

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Lite flodhästar med bebsisar. En fördel med att åka hit denna tiden på året är att flera av djuren har precis fått bebisar. Fast kan inte riktigt säga att de är söta, eller? 

Some hippos with babies. And this is one of the advantages with travelling here at this time of the year, many animals have just got babies. But you cant say that they are cure, or? 

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Vy över Nambiti Game Reserve. 

View over Nambiti Game Reserve. 

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

Nambiti Game Reserve, South Africa, September 2017

En giraff i soluppgången vid kvart i sex imorse, därav deg gula ljuset. 

A giraffe in the sun rise, quarter to six this morning, therefore the yellow light. 

Och varje morgon spelar vi denna gräsliga tyska sången, men den ger en sådan energi, så alla vill höra den. Nu skall vi strax grilla och sedan blir det nog en tidig kväll. Imorgon blir det yoga och sedan packning. Vi ses! Catharina

And every morning we are playing to horrible German song, but it gives you such energy, so everyone wants to hear it. Now off for some dinner and then early to bed. Tomorrow yoga and then pack our things and leave for next leg at our trip. See you tomorrow!! Ciao Catharina