Happy Monday.

mabontomic.jpg

Hej, när man har kompisar på besök får man fina saker!! Och här är lite av de fina som vi / jag fått på sistone! Ett set med hårvårdsprodukter från Balmain. Jaaaaa! 

Hello, when friends visit you you get nice things!!! And here are some of the great stuff we / me have received lately. A set of hair care products from Balmain. Yeeeees!!! 

mabontomic.jpg

Cigarrer! Japp, röker en cigarr eller två om året. Här en av favoriterna; Romeo Y Julieta.

Cigars!! Yes, do smoke one or two each year. Here are one of the favorites; Romeo Y Julieta.  

mabontomic.jpg

Och en julkula som tänds fint på kvällen. Fick inte plocka ner den är för maken så den får vara kvar i vinter. Och prövar på den nya trenden att låta vår fina murgröna klättra uppåt och inrama köksfönstret, istället för neråt. 

Idag har jag tagit det så lugnt och har vilat större delen av dagen! Nåväl dagen började med att jag satte in bröd i ugnen 6.15 (kolla recept här), fick stopp i avloppet, gjorde frukost, städade undan, maken åkte (nåväl tog skidorna till jobbet) och sa hejdå till våra gäster, och sedan blev det lugnt. Behövde det efter alla besök och hade till och med ringar under ögonen, inte likt mig, oooops!! På eftermiddagen tog jag en walk-and-talk (via mobilen) med min dotter Gaby och passade på att köpa ägg och mjölk hos bonden. Så en sen men Happy Monday!!! Redo för skidåkning och ny snö imorgon. På återhörande! Ciao Catharina

And a Christmas bulb that lights up in the evening. My husband wanted to keep it there for the winter. Also trying the new trend to let the flowers climb upwards around the kitchen window, instead of hanging down. 

Today I have had a really relaxing day. Well, it started with making the Holiday Bread at 6.15 am (see recipe here), had a blockages in the sewage, made breakfast to the guests and then husband went to work and guests left. And then it was a relaxing day. And needed that, had rings under my eyes, not normally for me, ooops!! In the afternoon I had a brisk walk-and-talk (over the mobile phone) with my daughter Gaby and also went to buy eggs and milk from the local farmer. So a late Happy Monday!! And ready for skiing tomorrow and more snow! See you later!! Ciao Catharina