Frisk luft både inne & ute & lite Guilty Pleasure. | Fresh air both indoor & outdoor & some Guilty Pleasure.

Hej, igår blev det inget av varken promenad eller yoga eller något annat för den delena utan det blev en eftermiddag /kväll i soffan med lite guilty pleasures. Ett uttryck mina döttrar använder och som gäller för bl.a. musik och film som man lyssnar till eller kollar på men inte riktigt stoltserar med att man faktiskt lyssnar eller ser på. Mina guilty pleasure vad gäller serier/film är tre; Grace and Frankie, Vänner och Sex and the City filmerna, även serien. Tjaa, inget högkvaltitativt som ni märker, hehe 

Hello, yesterday I neither walked or did yoga or anything else for that matter. Instead I ended up in the sofa with some guilty pleasures. And my guilty pleasures when it comes to series/films are; Grace and Frankie, Friends and Sex and the City Movies incl the series. And not very high quality as you can see, hehe

Efter Grace and Frankie blev det dock lite mer kvalitet och började titta på andra säsongen av Stranger Things. Blir nog att jag tittar klart i veckan. Riktigt, riktigt bra!! 

After Grace and Frankie it was time for something else and I started to watch the second season of Stranger Things. Really, really good!!! 

Mona Maier dressed up for Retro Party, Flachau, April 2017

Mona Maier dressed up for Retro Party, Flachau, April 2017

Och tack för fina kommentarer på gårdagens inlägg. Efter gårdagens härdsmälta, var det precis det jag behövde!!  Så kändes nästan som lite nystart imorse och började att städa i huset och att rensa undan de dåliga energierna, och öppnade dörrarna på vid gavel. Tog mig också an köket och alla dess besticklådor. Både städning och rensing, så skönt!!! Sedan blev frisk luft utomhus med en prommis med pinglan ovan, och vi pratade om ditten och datten. Och ikväll blir det yoga, japp, definitivt. 

And thanks for the supporting comments on yesterdays post. Just what I needed, thanks!! So today started with more energy and with cleaning out bad energy in the house, i.e. cleaning in general in the house. And with all doors open! Also started to clean all the drawers in the kitchen. Both cleaning and sorting out things we dont's use anymore. Then it was time for some fresh air and a power walk with this friend above. Talking about all and nothing, great!! And this evening it will be some yoga, yes, defiantly!!! 

#regram @villfarelser

#regram @villfarelser

Och detta får blir mitt nya "Resten-av-livet" citat!!! Tipstack till kära svägerskan Tess. 

And this will be my "Rest-of-my-life" quote!!! Thanks Tess!! 

När man städar behövs man bra musik och denna nya från Bruno Mars feat Cardi B med 80-tals influens blir perfekt att städa färdig med. Och just ja, strykning också och då blir det Sex and the City, haha Och kvällen avslutas med lite yoga, japp, definitivt. Ha en bra söndageftermiddag!!! På återseende! Ciao Catharina

And when cleaning you need good music and this new song from  Bruno Mars feat Cardi B, with 80's influence is perfect for doing the rest of the cleaning. And yes, some ironing as well, but then I switch to Sex and the City, hehe. As finishing of the day with some yoga, yes, definitely!!! Have a great Sunday afternoon/evening!! See you!! Ciao Catharina