Influensatider. | The flu is here.

mabontomic.jpg

Hej, oj nu är det många som är däckade i influensa här hos oss. Och större delen är män, så japp, maken ligger däckad. Fjärde dagen och forfarande ingen ljusning i sikte för vändpunkten. Jag har än så länge klarat mig, och hoppas att jag klarar mig. Åkter hem till Stockholm imorgon så inte läge med influensa när jag har lite bokat in lite kul saker. Mer om vad jag hittar på senare. 

Hello, oh dear now the flu has arrived to town. And mostly men have got it, so yes, husband is down and out. Fourth day and still not better. I'm fine, so far, and hope I will make it. Going to Stockholm tomorrow so not really optimal if I get it and I have booked nice things to do. 

mabontomic.jpg

Hoppas maken blir frisk snart! Jobbigt att hålla på att fixa själv när man är sjuk men jag har förberett allt som har gått att förbereda så han får det lite enklare. Känner mig dock ibland som en rysk sjuksköterska, eller snarare som nidbilden av en. Ni vet, barsk, lite okänslig och inget tålamod. Men jaja, man kan ju inte vara bra på allt, hehe. 

Hope husband will get well soon! Not easy to fix everything on your own, when you are sick, but I have prepared everything I can, so it will get a bit easier. Feeling like a Russian Nurse, or rather the caricature of one. You know, harsh, a bit insensitive and with no patience. But, well, can't be good at everything, hehe. 

Photo from Google

Photo from Google

Här lyser solen på dagarna, men har inte åkt skidor på några dagar då jag har behövt vila kroppen lite. Var dock ute och njöt av en långpromenad i solen idag. Tänkte satsa på att gå 10.000 steg om dagen, och idag blev det drygt 11.000. Imorgon blir det två timmars åkning, ensam, innan jag får skjuts till Salzburgs flygplats, eller kanske det blir taxi om maken fortfarande är dålig. Enkelt och skönt nu på vintern att flyga hem med Norwegian, då de flyger direkt. Och när jag landar skall jag åka direkt till min keramik. Så en omväxlande dag. Och allt är packat och klart. Vi ses! Ciao Catharina

The sun is shining here, but haven't been skiing for a couple of days, because needed to rest a bit. Today I was however out walking in the sun, really really nice. Aiming to do 10.000 steps a day, and today I reach a bit over 11.000. Tomorrow I will go skiing for two hours, alone, before going to the airport. Now in the winter it's nice to be able to fly direct from Salzburg with Norwegian. And when landing I'm heading direct to my pottery class, yieahh. See you! Ciao Catharina