En helt vanlig onsdag, eller? | An ordinary Wednesday, or?

mabontomic.JPG

Heeej, igår  blev det en dag med stora konstraster!! Började dagen i skidbacken och åkte själv genom vårt skidsystem i strålande sol o blå himmel. Maken fortsatt sjuk o kompisar bortresta eller upptagna. 

Helloooo, was a day with contrasts. Started the day in the slopes with sunshine a blue skies! Went out on my own, and that is fine, once in a while.  

mabontomic.JPG

Njöt av att köra backe upp och backe ner, i mitt tempo. Just så där lagom fort, med betoning på fort...  

Enjoyed the ride, up and down the slopes, in my tempo. Pretty fast...  

mabontomic.JPG

Lite attityd i liften eller? Sedan blev det hem, fixa lätt lunch o hoppa in i bilen. Kosan styrdes mot Salzburgs flygplats. 

A bit of an attitude, right? Then home to fix an early lunch and then into the car. Going to Salzburg airport.  

mabontomic.JPG

Valde fönsterplats och fick se Gamla stan i Salzburg. Den stora vita byggnaden i vänster hörn är Hochensalzburg. Kolla inlägget här när vi var i Salzburg på min födelsedag, och se allt ur ett annat (vanligare) perspektive. 

And choose to sit on the window seat and got a nice view over the Old Town in Salzburg. In the lower left corner you can see Hohensalzburg. Check my posting from here when we were there at my birthday, and things from a different perspective. 

mabontomic.JPG

Landade i mörker och regn, men smidigt flyg. Skönt!!! Och efter Arlanda Express och tunnelbana mellanlandade jag hos min äldsta dotter. Och oj vad man har bråttom här i Stockholm! Tänk, det hade jag glömt!! Sedan blev det buss till Söder. Fullpackad o trångt, det hade jag också glömt!!! Men vad gör man inte för att hinna till...  

Landed in darkness and rain, but easy peasy flight! And after Arlanda Express and underground I did a touch down at my oldest daughters apartment. And oh dear, people are in a hurry here in Stockholm!! Have forgotten that!! And then a bus to Söder. The bus was packed with people and slow due to rush hour. Have forgotten that too! But that’s ok when I finally reached my destination...  

mabontomic.jpg

Och det var hit jag skulle! Dreja igen, heja heja... och träffa alla mysiga keramikkompisar!! En helt vanlig onsdag, eller? Ha en bra torsdag och på återhörande! Ciao Catharina

And this was my destination! Throwing the wheel, yes!! ...and to meet all nice friends at my pottery class. Just an ordinary Wednesday, or? Have a great day and see you! Ciao Catharina