Fanny & Alexander jul. | Fanny & Alexander kind of Christmas.

Fanny_alexander022.jpg

Hej, ja jag vet!! Alldeles för tidigt att ens börja tänka på jul men vi kommer att ha typ en Fanny & Alexander jul. Så resor måste börja planeras innan de blir för dyra. Och allt är nu bokat. Så jättemysigt! Till oss kommer Mimmi & Gaby (mina döttrar) naturligtvis, fd svärföräldrarna Sylvia & Hunter samt min ex-man med sin nya familj. Ex-mannen med familj kommer inte att bo hos oss, men vi kommer att spendera tid tillsammans. Allihop!! Samtidigt har vi kompisar i en av våra stugor, så vi lär bli många. KUL!!

Hello, yes I know!!! Way to early to start thinking about Christmas and it will this year be sort of a Fanny & Alexander Christmas (you know the Ingmar Bergman movie). Good to start planning the travel before they get to expensive. All booked! Really awesome!! To join us will; Mimmi & Gaby (my daughters) of course, my ex parents-in-law Sylvia & Hunter and my ex-husband and his family. Yes, we do spend time together. Ex-husband and family will stay in a hotel close to us but we will spend time together. Everyone!! And we do have friends in one of our Chalets. So we will be many. Really really nice!!

mabontomic.JPG

Familjen kommer och åker olika tider och allt är numera noterat i min agenda. Som värsta konferensresan. Och jag har börjat planera, lite, bara lite…

The family will come and go different time and everything is noted in my calendar. Like the busiest conference trip. And I have started to plan, just a little…

mabontomic.JPG

Och december bli förberedelsernas månad och jag kommer att frångå principen att ta in julgranen dagen innan julafton. Även pepparkakorna skall göras i god tid. Förhoppningsvis när Gaby har kommit till oss från Rom. Hon kommer några dagar innan de övriga. Även att dekorera huset och planera all mat och lite aktiviteter. Min favoritsysselsättning. Så att allt är klart när gästerna kommer och vi bara kan mysa och åka skidor tillsammans. Julmusiken kommer naturligtvis att börja spelas traditionsenligt; 1 december (just ja också på min födelsedag).

Nåväl, nu har jag en ny dator men hmmm inget fack för mitt SD-kort (mao mina bilder)… men får lösa det och snart är jag på gång med ALLA mina resetips. Börjar bakifrån med Wien… Vi ses snart! Ciao Catharina

And December will be a month of preparation and I will do things earlier this year so when the guests arrive, everything is ready!!! Christmas tree decorated, ginger bread cooked baked and the house decorated, and the menu will be planned and most food bought. I love doing this part! Then we can go skiing and enjoy the time together. Well, this sounds good, right? And of course the Christmas music will be start playing 1st of December, as usual, also my birthday.

Anyway, I have now a new computer but unfortunately no SD card slot (for my picture)… have to solve it… but I’m now ready to start with my travel guides. Will start backwards; from Vienna. See you! Ciao Catharina