Brittsommar. | Indian summer.

mabontomic.jpg

Hej, vi har sånt fantastiskt vackert väder här just nu och den kommande veckan. Vi passar på att vara ute så mycket som möjligt. Vi cyklar i massor och vi tänkte vandra i helgen. Vi har ju möjlighet att vara ute på dagarna och sedan göra jobbet på fm eller på kvällen. Lyx!!

Hello, we have such a lovely weather here at the moment. In fact, for the next 10 days. And we are spending as much time as we can outdoor. We are doing a lot of biking at the moment. Me like!! And we do have the possibilities to do things during the days, which is really awesome. Then we can work in the mornings or in the evenings.

mabontomic.jpg

Maken mår lite si så där så vi anpassar aktiviteterna efter hans dagsform. Igår skulle det blivit en cykeltur men vi byte till en kortare promenad istället. Viktigt att lyssna på kroppen.

Husband is not totally ok so we have to adjust the activities according to his daily form. Yesterday we wanted to go with a tour with our bike but he wasn’t feeling too good so we took a shorter walk instead. Important to listen to the body.

IMG_5840.jpg

Nu börjar färgerna skifta i naturen. Dock har vi mycket barrskog här så fortfarande är mycket grönt med gula inslag.

Now the colors started to shift.

mabontomic.jpg

Visst mår man bättre av att ta en promenad här än i en stor stad? Vi hörs! Ciao Catharina

And it is much healthier and nicer to walk here then in a large city? Right! See you later! Ciao Catharina