God Jul. | Merry Christmas.

IMG_4085.jpeg

God Jul önskar jag till just dig!! Här har förberedelser pågått i flera dagar och vi börjar nu bli klara. Och jag står åter på benen men äter fortfarande smärtstillande och har ont men gör saker i lagom takt så att jag inte trillar dit igen. Allt enligt plan så nu är det bara att sätta sig till rätta för att fira jul, mysigt!!! Här ösregnar det idag så ingen skidåkning för familjen men de har lovat sol och snö resten av veckan, så vi håller tummarna. Trist, men ja så är det ibland. Förra året hade vi det alldeles fantastiskt. Och vår jultradition att åka skidor och sedan fira in julen på Lisa Alm får ta en paus i år då jag ju inte kan åka skidor. Så vi får mysa på med brasa, god mat och mysigt sällskap då hela vår stora familj är här. Sällskapsspel, ja absolut! Skall försöka ta lite fina kort men det är svårt med kort inomhus och speciellt på jul. Vet inte varför men får inte riktigt till det. Men det får bli julens utmaning. Ha nu en riktigt skön julafton så ses vi imorgon! Ciao Catharina

Merry Christmas to you!!! All the preparation are almost done. I’m almost back on track but are still eating pain killers but it goes in the right direction and trying not to do too much so I get it back. Here it is pouring down so not very Christmassy feeling but they are promising snow and sun the next couple of days. Last year we had perfect weather. Our tradition on Christmas Eve is to go to Lisa Alm, but since I can’t ski we have postpone the plans this year. But we will sit by the fire, eat good food and enjoy the time together with our big family. Will try to take some nice photos but I find it a bit difficult, specially for Christmas, but it will be this years challenge. Have a really nice Christmas Eve and then we see each other tomorrow! Ciao Catharina