JOMO.

mabontomic.jpg

Heeeej, ja nu njuter jag faktiskt av JOMO - Joy Of Missing Out samt har tagit lite ledigt från sociala medier. Hade väl inte tänkt det men med ryggont och svårt att sova av all medicinering så blev det helt naturligt att fixa, förbereda och umgås med familj och vänner, och resten av tiden har jag vilat. Varken blogg, Instagram eller InstaStory har blivit uppdaterade. Och har inte heller tagit några kort, inga alls. Men det har varit en fin jul. Alldeles lagom med mat (tja kanske lite mycket choklad), lite lagom med juldekorationer och mys med familj, och lite fina julklappar. Så absolut nöjd!!

Hellooooo, enjoying JOMO - Joy Of Missing Out and have taken some time off social media. Wasn’t planning to do so but with the pain in the back and difficulties sleeping from all the painkillers it came rather natural after fixing, preparing and spending time with family and friends that the rest of the time was for relaxing. Neither blog, Instagram or InstaStory have been updated. And haven’t taken any photos either, none. But it has been a very nice X-mas and just enjoying the time with the family. Got some nice presents as well. So happy!

mabontomic.jpg

Har varit på benen sedan förra torsdagen men idag tog det stopp. Så nu ligger jag åter i sängen och skall försöka ta mig till läkaren för nytt dropp imorgon. Men är orolig för smärtan för den skär som tusen knivar i ryggen, och minns hur det kändes förra gången. Och är lite rädd… Men hoppas och tror att det inte är lika allvarligt som förra gången. Hoppas! Hoppas! Har bokat flyg hem till Stockholm lördag eftermiddag för att komma till läkare så måste bli ok för att klara av att flyga hem. Men har väl hållit på att fixa lite för mycket, tyvärr! Men å andra sidan inte helt lätt när vi har fyra extra personer som bor hos oss och allt som oftast haft tre till sju personer extra på besök på kvällar. Nåja, skall inte klaga… eller…. Vi hörs av. Imorgon hoppas jag. Årets sista dag… Ciao Catharina

Have been on my legs since last Thursday but today I had a relapse and I’m in bed, again. Will try to go to the physician tomorrow for infusion but today too much pain to even stand up.. And remember the pain from last time so a bit afraid… But hopefully not as bad as last time. I can move a bit… Have booked a flight home next Saturday and have a time at a spinal surgeon the following week so right now only goal to be able to make the flight. But I do admit, I have been fixing a bit too much. But difficult not to. With family staying with us and more friends and family coming to see us almost every evening. Well, shouldn’t complain… or…. See you tomorrow, I hope! Last day of the year… Ciao Catharina