Eataly Stockholm.

Eataly, Trieste, Italy, November 2017

Eataly, Trieste, Italy, November 2017

Hej, läste att Eataly skall öppna i Stockholm. Närmare bestämt, nu i veckan, den 15 februari på Biblioteksgatan 5, mitt i stan!! Det blir definitivt ett besök där nästa gång jag är hemma. Var ju på Eataly i november när vi var i Trieste, Italien. Och blev imponerad av detta matpalats och dess äkthet, Italien rätt upp och ner. Och hoppas att de lyckas skapa samma känsla här!! Både barer, restauranger, caféer och livsmedelsbutik, allt i ett, med regionala produkter från Italien. 

Hello, read that Eataly in Stockholm. They will open up this week, the 15th of February, at Biblioteksgatan 5, right in the middle of the city. I will defiantly go there next time when I'm in town. We visited  Eataly i november när vi var i Trieste, ItalienAnd I was impressed by this market place and how authentic it was, pure Italy!! And hope that they will be able to create the same feeling here! Restaurants, to-go counters, coffee shops and supermarket with regional food from Italy. 

Eataly, Trieste, Italy, November 2017

Eataly, Trieste, Italy, November 2017

Idag blir det en lugn söndag, förmodligen inga 10.000 steg, men ibland blir det så. En mysig lunch väntar och sedan bara mys med syster och svåger. På återhörande! Ciao Catharina

Today will be a cozy Sunday, probably not close to 10.000 steps, but sometimes it is ok. A nice lunch with friends and family and then a very relaxing afternoon with my sister and brother-in-law. See you later! Ciao Catharina