Guilty Pleasure Music.

IMG_1088.JPG

Hej, lagade fisksoppan ikväll, se recept här, till våra gäster, och spelade Guilty Pleasure musik. Hittade denna spellista, och tja, saningen att säga så är detta mer av den musik som jag gillade, lyssnade och dansade till under mina ungdomsår 80- & 90-talet. Så Guilty Pleasures hmmm. Men kul att lyssna till i alla fall, och den är numera nedladdad. 

Hello, did the fish soup tonight, see the recipe here, tonight for our guests, and played Guilty Pleasure music. Found the playlist below, and well this is my young years when I was out partying in the 80's and 90' music, so more of a walking-down-the-memory-lane rather than Guilty Pleasure. So for me, good music!!! 

Hade tänkt att blogga en del i helgen men tiden rann iväg och tränade och fixade hemma istället. Men ni får se de planerade inläggen i veckan. Ha en bra söndagskväll! Ciao Catharina

Have planned to make a couple of postings in the weekend but the time flew away; did some training and cleaned the house instead. but you will see the postings later this week. Have a nice and relaxing Sunday evening. Ciao Catharina