Inte många knop idag, nästan i alla fall... | A slow Sunday, almost anyway...

mabontomic.jpg

Hej, idag har vi en låååångsam söndag! Dagen började med att vi bjöd på en sista frukost och myste med våra vänner Pam & Russel. Sedan var det dags att skjutsa dem till tåget. De åkte till München idag och åker hem till Durban, Sydafrika på tisdag kväll. Men åh vad kul och roligt och mysigt vi har haft med våra sydafrikanska vänner, som alltid! Och vi lär oss så mycket av deras historia, nutid och deras framtid. Så annorlunda från vår och med andra utmaningar, men också möjligheter. 

Hello, today we will have a slow Sunday! The day started with the last breakfast together, this time with the last friends still here with us; Pam & Russel. Then we gave them a ride to the train. They were heading for Munich today, and then the final leg on Tuesday, back to Durban, South Africa. And it has been such a fabulous week. So many crazy things has happened, we have been laughing and talking about this and that, high and low, as always!! And we are learning so much about their history, presents and future. So different from ours and with different challenges as well as possibilities. 

mabontomic.jpg

Sedan blev det två timmars kondition- & styrketräning; core och underkropp. Känner av att musklerna har fått jobba, skönt! 

Then we spend two hours with cardio- & strength training; core and under body workout. My muscles are already feeling it, nice!! 

mabontomic.jpg

Och efter att ha haft kompisar här i nästa två veckor är vi nu helt ensamma. Och vi har inte för avsikt att göra många knop nu i eftermiddag eller kväll. Kvällens middag kommer från frysen, hemmagjorda balkan kåldomar sk Sarma, så bara att värma. Kanske till och med hoppar över att diska, hehe Kollar på lite tv-serier, läsa utkast till uppsats för äldsta dottern och leta lägenhet i Rom för yngsta dottern. Mysigt att kunna hjälpa dem / stötta dem. Annars måste vi måste inte göra någonting eller prata med någon, åtminstonde inte förrän till helgen när näst sista vågen av vänner/familj kommer inför påskledigheterna. Vi ses! Ciao Catharina

And after having had friends here for almost two week, we are now alone. And we will do nothing the rest of the day. The dinner is from the freezer, home made Sarma, so just to heat up. Maybe I will also skip cleaning, hehe Will check-out a series on Netflix, read the thesis that my oldest daughter is working on as well as checking out apartments in Rome for my youngest. Nice to able to help / support them once and a while. Other than that we don't have to do anything or talk to anyone, at least not until next weekend when the last wave of family/friends are arriving for Easter holiday. See you! Ciao Catharina