Ingen vanlig vecka. | Not a normal week.

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Hej, kikar in lite snabbt! Här är det full fart från tidig morgon med frukost hos oss vid kvart över sju, skidåkning, lunch, after ski (inte alla dagar), fördrink och middag (ibland hemma hos oss men mest på restaurang). Jobbigt liv, hehe Våra vänner som är här är Keith & Lisa, Justin & Lee, Russel & Pam från Sydafrika och Xander & Ankee från Holland. 

Hello, a quick hello from me! We are busy from early morning with breakfast at our house quarter past seven, then skiing, lunch, after ski (not all days), pre-drink and dinner (sometimes at our place and sometimes in restaurant). Very stressful life, hehe Our friends that are here are Keith & Lisa, Justin & Lee, Russel & Pam from South Africa and Xander & Ankee from Holland. 

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
Lisa, Keith, me, Bojan and Pam. 
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Jag med Lisa and Pam, med böjda knän och utan :) Ok, jag har högklackat...

Me with Lisa and Pam, with and without bend legs :) Ok, I have high heals...

mabontomic.jpg

Och kvällens middag. Väldigt gott! Imorgon kanske skidåkning, vi avvaktar vädret lite grann. Men frukost hos oss vid halv åtta  och middag vid sju, resten är oplanerat tills vidare. Vi ses! Ciao Catharina

And the dinner tonight at Hoagascht. Really nice!! Tomorrow maybe skiing, but we will wait until we see which weather we can expect. Breakfast at 7.30 am and dinner at 7.00 pm is booked. The rest is a bit of question mark. See you later! Ciao Catharina