Veckans... | This weeks...

mabontomic.jpg

Hej, tänkte göra en liten "veckans lista" för denna vecka. Håll till godo!

Hello, this week I will do a "This weeks...". Here we go! 

Veckans vackraste: | This weeks most beautiful thing: 

Mina fina tulpaner som är i slutstadiet. | My lovely tulips that will now only last another day. 

Veckans planering: | This weeks planning: 

Denna vecka blir det städning av både stugor och hus. Planering för att Bojan åker iväg några dagar, löpande jobb med stugorna såsom bokningsförfrågningar, betalningar mm och jobba med bloggarna; både skriva, fota och jobba mer med SEO tillsammans med Instagram. Tänkte också hinna med att uppdatera min Linked-in profil. | This weeks consists of high and lows. Cleaning the house and the Chalets. Planning for Bojan going away for a couple of days. Work with the bookings, payments etc etc. Blogging; both writing, taking photos and work more with SEO as well as Instagram. Will also update my Linked-in profile. 

Veckans överraskning: | This weeks surprise: 

Vi tänkte äta upp mat vi har i frysen, vilket är bra. Men har glömt att märka lådor så osäker på vad det blir till middag. Tror jag måste börja märka så att vi får lite koll. | We will empty our freezer from everything that we have put there, however I'm bad at labeling so one or two surprises are to expect. Note to self - buy labels and start labeling things that goes into the freezer. 

Veckans lyx: | This weeks luxury: 

Ensamma i huset och vi gör det vi vill, när vi vill. Och vilar upp för nästa omgång med kompisar kommer, så att vi är i fin form för mer prat och skratt. Tänk vad vore livet utan vänner? | Alone in our house and we can do what ever we want whenever we want. And relaxing a bit before next group of friends arrive so we are in good form for more talking and laughing. What would life be without friends? 

Veckans roliga: | This weeks funny stuff:

En skidtjejdag i Obertauern, om jag kan ordna skjuts. | A day with ladies in the ski slopes of Obertauern, if I find someone to go with. 

Veckans nyttiga: | This weeks healthy thing: 

Dricka kefir, äta surkål och hoppa över bröd och kolhydrater i alla dess sorter. Skulle behöva ha en egen ko för alla mjölk som går åt till kefiren. "Matar" den varje dag med drygt 1 liter mjölk. | We will drink kefir, eat sauerkraut and I will skip bread and carbohydrates. Feels that we should have our own cow beacaus of all the milk that I need to the kefir. 

mabontomic.jpg

Veckans läskiga: | This weeks scary thing: 

Blir ensam i huset till helgen då Bojan åker med syster hem till Bosnien för att hedra deras pappas bortgång för ett år sedan. Och det är inte ofta jag är ensam här och skall också ta hand om gäster. Både gäster som åker och kommer. Det gör alltid Bojan. Lite läskigt! | Will be alone in the house this weekend because Bojan will go home to honor his fathers dead a year ago. And I have very few times been alone in the house as well as we are fully booked in the Chalets with old guests leaving and new guests coming. This is Bojan's work. So yes, a bit scary. 

Veckans träning: | This weeks fitness: 

Vi är nu igång med vår träning igen så både styrketräning - 3 gånger och skidåkning - 3 gånger samt vardagsmotion med att städa. Tänkte också köra yoga när jag har städat då min kropp inte riktigt gillar den typen av jobb. Blir stel och får ont, så uppmjukning och strech blir bra. Blir kanske lite backträning, beroende på min ork. | We are now on the go with our fitness so weight training 3 times and skiing 3 times as well as day to day exercise with cleaning. Will then also do yoga since my body do protest against this work. I get bad pain and gets very stiff, so stretching and relaxing with yoga will be good. Maybe also some walking in the weekend up the hill, to further improve my aerobic strengths. 

Något som ni tycker att jag missat? Om inte, ha en bra vecka! Ciao Catharina

Anything that I have missed? If not, well, have a super duper week! Ciao Catharina