Party!!

The South African Squad at Idwala Game Reserve, September 2017

The South African Squad at Idwala Game Reserve, September 2017

Godmorgon! Lördag och denna helgen väntas det bli upp till +20 grader! Helt galet! För mindre än 10 dagar sedan have vi -20. Inte bra för snön, alls!! Och svåråkt av bara den. Men desto mer tid för häng i backen. Vi kommer att ha fullt upp veckan som kommer. Våra sydafrikanska vänner; Keith, Lisa, Pam, Russel, Justin & Lee är här samt våra holländska kompisar Xander & Ankee. Alla bor inte hoss oss, piuhh! Men det blir party och aktiviteter varje dag, helt säkert!! 

Men fantastiskt kul att ses typ varje halvår; en gång i Sydafrika och en gång i alperna. I år har vi dessutom också planerat en vecka i Kroatien i sommar tillsammans med delar av gänget. Kan väl inte blir bättre! Utlovar bilder och vad vi hittar på löpande under kommande veckan. Tills vi ses nästa gång; ha en riktigt bra helg!! På återhörande! Ciao Catharina

Good Morning! Saturday and this weekend the forecasts says +20 degrees! Crazy!! 10 days ago we had -20 degrees?? Not good for the snow, at all! And really difficult to ski. But probably much more time in the sun relaxing in a sun chair. And we will have a full house the upcoming week. Our South African friends; Keith, Lisa, Pam, Russel, Justin & Lee together with our dutch friends Xander & Ankee will be here. Not everyone is staying with us, piuhhh! But it will be party and activities every day, for sure!!

And fabolous that we actually do see each other twice a year; once in South Africa and once in the alps. And this year we have also planned a week together in Croatia in the summer with some of them. Can't get any better! Will share photos and what we are doing, of course. Until next time; have a really nice weekend!! Ciao Cathairna