Fina minnen. | Nice memories.

mabontomic.jpg

Hej, missade visst det kungliga bröllopet men äsch vad är väl en bal på slottet? Kollar in fina bilder på Instagram... Vi var ju haft en massa kompisar på besök i vinter och det fina med det, naturligtvis förutom all tid vi får tillsammans, är att vi får massa fina saker som man plockar fram och njuter av länge. Ovan ser ni fina presenter från våra vänner Pamela & Russel från Sydafrika. 

Hello, oh missed the Royal Wedding... But have been looking at beautiful photos at Instagram... We have had a lot of friends staying with us during the winter, and the nice things with that, of course except seeing all of them, are all nice things we are getting and that we continue to enjoy long after. Above you see presents from our South African friends Pamela & Russel. 

mabontomic.jpg

Våra holländska vänner Ankee & Xander gav oss tea; Hopjes & Haring. Men som tur var det ingen strömming i... Fick ju också fina Balmainprodukter tidigare i år...

Our Dutch friends Ankee & Xander gave us a tea; Hopjes & Haring. Well, good that they didn't put the herring in... Got some lovely Balmain products earlier this year, as well...

mabontomic.jpg

Och Boho-bröllopet som vi var på i Kenya förra hösten resulterade i en jättevacker tack-present; en vacker låda fylld med kort från dagarna tillsammans. Kolla in här och här. 

And the Boho Wedding that we attended last autumn in Kenya resulted in this beautiful Thank You Box, full with photos of our days together, with new and old friends. Check out our days here and here

mabontomic.jpg

Det värmer i hjärtat när jag ser dessa bilderna!! 

It is warming in my heart seeing these photos!!! 

mabontomic.jpg

Och fick också fina presenter av en av våra stamgäster i våra stugor; Miriam & hennes man från Slovakien. Känns nästan som att du är mer som en vän, Miriam! Tack!

And also got nice presents from one of our regular guests in our Chalet; Miriam and her husband from Slovakia. Feels like you are more like a friend, Miriam! Thanks!

mabontomic.jpg
upload.jpg

Och som ni tidigare har läst så kommer ju mina ex-svärföräldrar; Sylvia & Hunter, hit till oss regelbundet. De har alltid med sig massa gott såsom direktimporterande viner från Argentina eller chamgpagne (det är av dem jag fått mitt champagne intresse). Ibland kommer de med fina presenter såsom ovanstående fat från en keramiker i Toskana. 

And as you have read previously on my blog we spend time on a regular basis with my ex parents-in-law; Sylvia & Hunter. They always have some nice things with them when they visit us such as direct important wine from Argentina, or champagne. I got my taste for champagne, thanks to them. And sometimes they bring nice things such these plates above, from a pottery in Tuscany. 

mabontomic.jpg

Icke heller att förglömma allt ätbart som Zrki & Jelena har med sig varje gång de kommer hit. MUMS!! Ovanstående bild är från hösten 2016 då vi grillade nyfångade musslor. Och vi får mumsigt som färsk bläckfisk, lamm från Pag, egenpressad olivolja och massa annat. Har visst totalt glömt bort att ta bilder... men icke att förglömma. 

Fina minnen hemma när våra kompisar har åkt hem igen. Ha en bra lördag!! Ciao Catharina

And of course, can't forget everything eatable that Zrki & Jelena are bringing every time when they come! DELICIOUS!! Above is from autumn 2016 when we grilled musles just brought from the sea, in Croatia. And we have got octopus, lamb from island Pag, home made olive oil and a lot of other things. Have forgotten to take photos... but still remember all the good dinners we have had together. 

Nice memories when the friends has left. Have a nice Satuday! Ciao Catharina