Letar boende i Rom... | Looking for a place to stay in Rome...

mabontomic.jpg

... till denna sötnos! Gaby skall plugga en del av sin Master i Rom under höstterminen på LUISS Universita Guido Carli. De ger ingen direkt hjälp för att hitta boende så då får en ju mamma ställa upp. 

...to my sweet Gaby. She will study the autumn term on her Master Program in Rome at  LUISS Universita Guido Carli. They don't give you any help to find a place to stay except for a couple of links, so of course mamma will help. 

IMG_4602.JPG

Har varit i Rom massa gånger så känner till staden relativt väl, vilket underlättar. Universitet ligger jättebra strax norr om Park Villa Borghese i fina Distrikt II. Och vi letar en lägenhet i närområdet. Och självklart planerar jag att hälsa på, åtminstonde en gång. Måste ju fånga lite tips och fina bilder till Er!

Have been in Rome a lot of times so know the city rather well, which of course helps. The University is located in the nice District II, right north of Park Villa Borghese. And we are looking for something in the wider area. And of course, I'm planning to visit her, at least one. Have to get some tips and pics for you guys!! 

FullSizeRender.jpg

Vår lista på lägenheter och rum. Vi har några favoriter men skall kolla på ett par lägenhetsförmedlingar till så resten av kvällen blir till att scanna av ytterligare möjliga bostäder. Har du några tips kanske? Mysigt att kunna hjälpa dotter som tentapluggar och jobbar extra. Vi hörs imorgon! Här är det pingst, så en helgdag med långcykling! Ciao Catharina

Our listing! We have a couple of favorites but will check out a couple of other apartment intermediaries, so I have work the rest of the evening. Do you have any tips? But really nice to able to help her while she is in the middle of studying for her final exam as well as working part time. See you tomorrow! Here it is a long weekend with a long bike tour planned. Ciao Catharina