Mer Kroatien längre fram. | More Croatia later on.

Vela Luka, Korcula Island. Croatia

Vela Luka, Korcula Island. Croatia

Hej, nu har jag skrivit en del om Kroatien och lite senare i veckan får ni mina favoriter i Porec såsom restauranger, cafeer, var att bada, ta fina promenader samt att äta glass och dricka drinkar.

Vi kommer att åka till Kroatien ett par gånger till i år, absolut Porec fast vi vet inte riktigt när, Korcula som är en ö nere i södra Kroatien där vi skall sammanstråla i början på juli med våra sydafrikanska vänner för en vecka. På bilden ovan ser ni ett flygfoto och där, precis vid havet har vi hyrt ett hus för en vecka. Yieahha!! 

Hello, now I have written a bit about Croatia and later on in the week you will get my favorites in Porec such as restaurants, coffees, where to swim, take nice walks, eat ice cream and drink fab drinks. 

We will go a couple of more times this year, absolutely Porec but we don't know when at the moment, Korcula definitively. Korcula is an island in the south of Croatia and in beginning of July we will met up with our South African friends for a week. Above you see a photo on the bay where we will rent a house just by the sea. Yieahhhaa!! 

Murter, Croatia

Murter, Croatia

Sedan funderar vi även på att åka tillbaka till Murter, typ i mitten av Kroatien, där vi har varit två gånger tidigare för att hälsa på Bojans kusin Ditta och hennes man Ismet. Massa inlägg hittar ni här. Vi kanske kanske hyr en båt för att åka ut på sjön några dagar, annars blir det dagsutflykter. Men inget är bestämt än så vi får se... 

Then we are thinking about going to Murter, middle Croatia, where we have been twice before, visiting Bojan's cousin Ditta and her husband Ismet. You find a lot of postings here. We might rent a boat to go out on the sea for a couple of days, otherwise it will be day trips. But nothing fixed yet... 

Palmizana, Hvar Island, Croatia 

Palmizana, Hvar Island, Croatia 

Kanske kanske om det blir båt ett par dagar så lär det definitivt bli ett stopp på Hvar och Palmizana

Så mer stopp och tips kommer ni att få framöver från Kroatien. Kul va? Ciao Catharina

Maybe maybe if we rent a boat for a couple of days we will definatily make a stop at Hvar Island and Palmizana

So more stops and tips to be coming from Croatia. Nice right? Ciao Catharina