Töpferwerkstatt aka Keramik aka Pottery.

mabontomic.jpg

Hej, idag börjar min keramikkurs men tyvärr kommer jag inte att vara med på den denna terminen. Varför? Jo, för att kursen går i Stockholm och just nu tillbringar jag mest tid här nere i Österrike. Har de senaste två åren tajmat in kursstart, både för vår och höst, med att komma hem. Men denna terminen funkade det inte. Kommer att sakna både min lärare; Helena och mina keramikkompisar, på Kisel Keramik. Vi har det alltid lika trevligt!!! År ut och år in. 

Men nu skall jag ta tag i saken och gå förbi en keramikstudio (eller som det heter här Töpferwerkstatt) som finns i byn bredvid vår; Altenmarkt. Och se om jag där kan sitta och dreja...

Här är lite inspiration om vad jag skulle vilja hitta på! Har två färgskalor som jag tänker; beige och svart. Och skålar, muggar och krukor. Det kan man väl aldrig få för mycket av? 

Hello, today my pottery class starts but I will not be there this term. Why? Well, it is in Stockholm and I have not planned any visits soon. Have the last two years planned my trips so I can attend, both spring and autumn. which I'm glad for but this time it didn't fit with my schedule. Will miss both my wonderful teacher Helena and my friends at Kisel KeramikWe always have such a lovely time together! Year after year!! 

But I do miss the pottery so I have looked up on internet and found that they do have one studio (or Töpferwerkstatt)  in the next door village. So this week I will go there and check it out. 

Here are some inspiration on what I want to do! And I basically have two colours that I want to work with; beige and black. And pots, cups and flower pots. You can't get too many of these, right? 

3407ab57ed0f94a5c118115301852a6b.jpg
c50789a7533d27af25ea835e85dce35a.jpg
12e8192bbd64960751a9ab46f464d786.jpg
d87860fa211fdf52b4584abad4ecc3cc.jpg
5803f19ada4fc6cda0620f3758f39045.jpg

Så ni får heja på mig så att jag kommer iväg och får skapa lite i höst. På återseende! Ciao Catharina

So please send me some best wishes so I get my gear into action and starts with my pottery down here as well. See you! Ciao Catharina

All pics except the first one is from Pinterest