Postcard Rome.

FullSizeRender.jpg

Hej, ett kort kort hej från Rom. Här myser vi, promenerar överallt och har det alldeles fantastiskt tillsammans!! Samlar ihop info till en riktigt Romguide. Kommer i helgen! Men tills dess får ni njuta av Rom i ett par bildsvep kommande veckan. Vi ses! Ciao Catharina 

Hello, a short hello from Rome. Here we are enjoying Rome and ourselfes and just walking everywhere! It’s just awesome!! Collecting information for a guide to Rome. Will come in the weekend. Until then we will continue to enjoy this beautiful city and I will share photos with you during the week. See you! Ciao Catharina 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg