Planning for Valentines Day.

Porec, July 2017

Porec, July 2017

Hej, planerar Alla Hjärtans Dag med dessa två pinglor! Inte så ofta vi har tid tillsammans denna tiden på året då jag vanligtvis åker skidor i Alperna samt tar hand om våra gäster, då det är högsäsong just nu. Men desto mysigare att få vara tillsammans! Men det ser ut som att vi kanske är inte sent ute för att få bord för tre. Som vanligt är mycket fullbokat här i Stockholm. Men vi har lite olika idéer så något bra kommer det absolut att bli. Tänkte nog också gå för Ejes Choklad och köpa deras hemmagjorda gelehjärtan och ge i present till mina tjejer samt skicka till min BFF Gunnel och hennes familj i Göteborg. Dom älskar Ejes hemmagjorda gelehjärtan. Annars hoppas jag över all köphysteri, som ju är förknippat med de flesta högtider. Skönt!

Hello, planning for Valentine’s Day with these two! Not often that I see them at this day since I’m normally in Flachau skiing, as well as we have our busy season at the moment. So really nice that we got to spend some time together!! But maybe we are a bit too late to get a table at a restaurant here in Stockholm Everything is so busy here, all the time. But we do have some ideas and no matter what we do I’m sure it will be really nice. Probably I will also go by one of my favorite stores here in Stockholm; Ejes Choklad . They do home made chocolate and other sweet stuff. One of the first in Stockholm and still one of the best. Will probably buy the home made Jelly Hearts for my girls and for my BFF Gunnel and her family and send to Gothenburg. I know that they all love them. Otherwise I’m not that much for buying a lot of stuff on these kind of days. Too much to be honest.

Deep Sea Fishing, Durban, South Africa - October 2018

Deep Sea Fishing, Durban, South Africa - October 2018


Maken då? Han vet inte vad Alla Hjärtans Dag är och vi är inte så mycket för att fira denna typ av kommersiella tillfällen så vi hade nog inte gjort något särskilt. Eller jo kanske, vi hade nog gjort en smarrig middag hemma, tänt brasan och myst till extra. Men nu är det mina döttrars tur att bli lite extra ompysslade. Inte helt fel att ha lite att välja mellan, hehe

Hur firar du / ni det? Har ni några mysiga tips?

Håller på att ställa samman en City Guide för Rom men det tar lite tid men den kommer lite senare i veckan, förmodligen på torsdag. Håll ut! På återhörande! Ciao Catharina

What about my husband? Well, he is probably not even aware of this day and we are not really celebrating these kind of commercial occasions. But we do celebrate, but when we want it. So probably nothing, or maybe… Maybe a nice dinner at home with the fire. But this Valentine´s day is for my daughters, and we don’t get much time together now a days so nice.

How are you celebrating Valentine’s Day? Any tips`

A City Guide to Rome is in the making but it takes time so be patient. You will have it later this week, probably Thursday. See you! Ciao Catharina