ATP Atelier.

c57dbca2e32eecc73f275a783a61cb19.jpg

Hej måndag! Hur har helgen varit? Min har varit….sängliggande…. Kom hem i lördags eftermiddag och mysigt att vara med familjen. Har sovit, vilat & läkt. Det gör fortfarande ont i ryggen men det är lite lite lite bättre. Har också ätit lite lakrits och läst skvallertidningar.

Nåväl, har ni hört talas om det svenska designmärket ATP Atelier? Eller All Tomorrows Parties som ATP står för. Märket startades för nio år sedan och de började med att göra sandaler. Sedan har märket utvecklats under årens lopp och blivit superpopulärt, både här i Sverige och utomlands. Jättesnygga väskor och skor. Allt produceras i södra Italien.

Har ju varit mitt märke Louis Vuitton troget i alla år, men nu så… Blev inbjuden till ett VIP event hos ATP Atelier för en dryg vecka sedan, för att spana in (& ev. köpa) deras höstkollektion och tänkte att tja, skall bara kolla lite… Och sedan stod den där, min väska! En stor svart bag i mocka. SÅÅÅÅ snygg. Och tänkte, den bara jag måste ha! Finns inte i sortimentet än så ni får vänta på att se den tills den kommer i juli, just till mig, bara mig.

Min kompis Anna köpte på höstens VIP event ett jättesnyggt datorfodral så det hade jag lite i min tankar. Men det blev visst lite mer. Efter att ha tittat runt, funderat och diskuterat saken med yngsta dottern (på telefon) så bestämde jag mig till slut för väskan, datorfodralet samt en liten väska/plånbok (se översta raden i mitten). Naturligtvis allt i svart men med krokodilmönster. Man måste ju matcha. Så nöjd OCH så glad!!

Ha en riktigt bra måndag och naturligtvis resten av veckan också!! Vi ses imorgon, för nu är jag tillbaka! Åtminstone här på bloggen. Kul va? Ciao Catharina

Hello Monday!! How has your weekend been? Mine was actually fine… spend most of my time in bed (surprise) :) Arrived home from the hospital Saturday afternoon and then I have just been sleeping, relaxing & healing. Nice to be home and to spend time with the family. Also ate some licorice and read some tabloid magazines…So now I’m up to date, hehe My back still hurts, of course, but it’s getting a little little little bit better.

Anyway, have you heard about the Swedish Designer Brand ATP Atelier? Or as the full correct name is: All Tomorrows Parties. The brand started nine years ago and they only had sandals at first. Then the brand developed and is now a really fashionable brand, in Sweden and abroad, with shoes and bags. Really really nice shoes and bags. They produce all their products in south of Italy.

Have been faithful to my brand: Louis Vuitton over the years, but… time to make a small change, hehe. Got an invitation to a VIP event at ATP Atelier a couple of weeks ago. Just to have a look at the autumn collection… you know, just checking. And all of a sudden, I just saw MY BAG! A large black suede bag, absolutely wonderful.

My friend Anna, was at the same VIP event last autumn, and bought a really nice computer case, and I thought beforehand, yes I might buy one of those… But oh no, got the bag, the computer case and a small bag/wallet; the two latter you can see on the first row in the middle of the collage above. All matching to the new bag, of course. Will be delivered in the summer. So happy!! Really happy!!

Have a really good Monday and the rest of the week! See you tomorrow! Right? Now I’m back in business. At least when it comes to blogging. Hope you are as happy as me for that. Ciao Catharina