Vårdagjämning. | Spring Equinox.

mabontomic.jpg

Hej, hur har du det? Här går livet långsamt fram, och inget fel i det. Är fortfarande ordentligt trött och har ont. Precis som de skall vara, post-op. Mysigt att mina fina tjejer kommer och hälsar på sin gamla sjuka mamma på helgerna, hehe De har ju fullt upp i veckorna men de tar varannan helg utifrån vad de har för aktiviteter med kompisar. Sicken tur jag har! Lite extra tid att umgås med var och en av dem. Under veckorna umgås jag med svärföräldrarna samt pratar med make, kompisar och syster på telefon, samt har lite konversationer på WhatsApp, så får mitt sociala behov tillfredställt.

Och idag är det vårdagjämning! Tänka sig! Skönt med våren som långsamt kommer fast det dröjer med värmen, vilket jag i och för sig inte har något emot. Det är ju trots allt bara slutet på mars och vi bor ju i kalla Norden. Tar nu tre av mina promenader utomhus, 10 minuter per gång, helt enligt schemat. Skönt att få lite sol i ansiktet och få andas frisk luft. Den fjärde och sista promenaden blir på 5 minuter och den tar jag inomhus senare ikväll. Skall nu också börja minska på antalet värktabletter som jag tar så får känna hur det känns.

Nu skall jag börja gå igenom min pension och se hur den utvecklas, och om jag behöver göra några ändringar. Och lägga upp en plan hur ofta jag skall kolla igenom den. Daxs att börja att se hur mitt liv kommer att se ut som pensionär och att se över placeringarna för att se att de växer som de skall under de närmaste 8 åren. Uj, det är ju inte oceaner av tid kvar direkt, men det visste jag ju redan. Vi ses! Ciao Catharina

Hello, how are you? Here things are moving along rather slow, but according to plan. Still rather tired and with pain but that’s how it is, life post-OP. Also looking forward to the weekends when my girls are coming out to visit their old, sick mother, hehe They are rather busy during the weeks so in the weekend they do have more time, when not fully booked with parties and dinners. And during the weeks I’m spending time with parents-in-law, talking to husband, friends and sister on the phone so have just enough. Plus conversations on WhatsApp.

And today it’s Spring Equinox, hurray! Nice that the spring arrives, however not very warm yet, but that is ok. It is still March and we are living in the cold North, hehe Started today with taking three of my 10-minutes walk outside, nice!!! Fresh air and some sun in the face. The fourth and the last, 5 minutes only, will be done before bedtime, indoor. Will also today start decreasing my painkiller dose and we will see how that is working out. Hopefully ok!

Now I will start review my pensions and track the developments, and see if I need to do some changes. As well as making a schedule on when to check them out on a regular basis. Time to start look at how my life will look like, economically, when I will retire. Not too many years left, oh no, only 8 years. But I did know that, of course. See you! Ciao Catharina