Det här längtar jag efter... | I'm longing for this...

mabontomic.jpg

Hej, jag lever ju verkligen i den bästa av två världar men när det blir längre på ett ställe så saknar jag ju väldigt uppenbart flera saker på mitt andra ställe. Nu när jag kan njuta för fullt här i (& av) Stockholm med mina fina döttrar, alla kompisar och min mysiga familj på bästkusten, så saknar jag ju mitt nya liv i Österrike. Men klagar absolut inte men längtar ändå… som t.ex efter maken…

Hello, I’m really having the best in two worlds and when I have been spending too much time in one place I miss things (& people) at the other place. Like right now when I’m really enjoying my time in Stockholm with my daughters, all my friends and my family at the west coast, I’m missing part of my life in Austria. But not complaining, oh no… but still miss my husband…a lot…

mabontomic.JPG

…att åka skidor…varje dag… i olika skidorter…i alla sorters väder…

…skiing…every day…at different resorts..in different kind of weather…

mabontomic.jpg

…att träna som man får vrida ur linnet för att man har svettats så, man är illröd i ansiktet, druckit två flaskor vatten och är helt slut…skönt slut…

…spend time at the fitness studio and getting tired and sweaty and drink two bottles of water…

mabontomic.jpg

…saknar min lilla alpby Flachau…

…missing my very tiny alp village Flachau…

mabontomic.jpg

…jag gör mina smoothies på min hemmagjorda kefir och att tar hand om mina små kefirsvampar…

…miss making my smoothies based on my home made kefir and tanking care of my kefir mushrooms…

mabontomic.jpg

…lagar lite mat från Balkan med min man såsom sarma, bönsoppa och ustipak mf.l. Men snart så…

Och just nu njuter jag av de små stegen varje dag; 10 minuters promenad ett par gånger om dagen, min siesta vid lunch, läsa en bok, läsa bloggar och att blogga, fixa under saker som jag nu kan sitta och greja med och somna vid åtta. Ha det så mysigt! Ciao Catharina

…making food from Balkan with my husband such as sarma, bean soup and ustipak. But soon…

But right know I’m enjoying my small steps forward; 10 minutes walk outdoor a couple of days, my siesta at lunch time, read a book, read blogs and update my blogs, and just keep on doing different things that needs my attention and fall asleep at eight. Have a nice evening! Ciao Catharina