Me and my Nikon.

mabontomic.jpg

Hej på dig och hej på dig lördag! Tänk imorgon är det redan sommartid, igen. Hoppas att man kommer fram till att behålla sommartiden framöver så vi inte behöver hålla på med att ändra klockan fram och tillbaka. Är du enig med mig om att tycka att sommartiden är bättre än vintertiden? Skillnaden på morgonen tycker jag egentligen inte är så stor dock gör den väldigt stor skillnad på eftermiddagen/kvällen. Isåfall skulle de ske 2021, tror jag.

Hello you and hello Saturday! Time is flying…already time to change the clocks tomorrow to Summer Saving Time. I hope that they will make the decision to keep the Summer Time, i.e. have the afternoons and evenings a bit lighter. In that case will happen from 2021, I think.

mabontomic.jpg

En sak som jag tänkte börja exprimentera med är att börja ta kort på mig själv med min Nikon. Jo, visst det är ju selfies men utifrån att använda kameratekniken och göra mig vanare och bekvämare framför kameran. Och att inte bara le, utan andra positioner och miner. Självupptaget? Ja, kanske! Men hoppas kunna göra bilder som kan inspirera dig som läsare mer. Vad tror du om det? Eller är det helt galet?

One thing I will start to experiment with is to take photos of myself with my Nikon. And yes, it will be selfies but based on that I will learn how to use the camera more and for me to get use to be in front of the camera. And not just smile… Too much? Too weird? Maybe! But I will at least try. And hopefully the result will be inspirational for you. Hopefully or just crazy! Just let me know what you think.

mabontomic.jpg

Jag på kontoret…

Me at the office…

mabontomic.jpg

Jag hemma hos systern…

Me at my sisters house…

f82a1286b113325d6ae0dc8a13eb66bf.jpg

Kanske lite så här som Andrea Hegard?

Maybe a bit like Andrea Hegard?

c5371f9baef64c2e6c8be1cc6d501f32.jpg

Eller som Emma Rowen Rose? Men lite tokig måste man väl få vara? Man kan ju inte bli en sur, gammal ful tant! Ha en riktigt bra helg i det våriga vädret! Ciao Catharina

Or like Emma Rowen Rose? Hehe, somewhat crazy is good to be, right? Too early to get old and grumpy! Have a really nice weekend in the spring like weather. Ciao Catharina