Mål 2019. | Goals 2019.


mabontomic.jpg

Hej, detta året har startat riktigt tokigt och det här med att sätta mål för 2019 har jag helt enkelt inte gjort, än. Har varken orkat eller känt för att sätta mål för 2019, annat än att koncentrera mig på min hälsa och att 1) undvika att få inflammation (för tredje gången) i ländryggen så att jag blir sängliggande (för tredje gången) 2) få tid för operation och att få den genomförd samt 3) rehabilitera mig efter operationen så att jag kan komma igång med mina älskade långpromenader över stock och sten igen, kanske kanske börja springa. Så hälsan, för både mig och maken, är mitt mål nr 1 för 2019.

Hello, this year has started really strange and I haven’t been in state of setting goals since I wasn’t sure on my health, and when I was going to be ok again. So my short term goals has so far been 1) to avoid to get the inflammation back in the back and to knock me down a third time 2) get a time for an operation and to be operated and 3) to do a thorough rehabilitation so my body can be as it should, again. Ready for long walks and maybe running. So my, and my husbands, health is no 1 goal this year

mabontomic.jpg

Även fast kroppen har strejkat så har huvudet, för det mesta, varit ok, så har jag har på senare tid satt upp lite mål för 2019 såsom att 1) plugga vidare på min tyska grammatik, 2) jobba extra på ett externt jobb 3) jobba med våra stugor (förfrågningar på våra Chalets varje dag, ett par gånger om dagen och uppdatera alla bokningssajter med bokningsläget, städa och förbereda för gäster), 4) gå en onlinekurs i social medier och lägga en strategi för bloggen med målet att börja tjäna pengar 5) gå igenom mina pensioner regelbundet, 6) uppdatera bokningssajterna med bilder och text (priser för säsongen 2020 är fixat sedan länge) samt 7) ta min fotografering till nästa nivå. Mycket av detta är pågående som egentligen aldrig tar slut men tänker att jag tar dem till en ny nivå, varje år målet är med på listan. Denna veckan tänker jag ta upp min tyska studier igen, har tyvärr slarvat med dessa och pensionsgenomgången är avslutad (ser bra ut). För april är sedan mitt mål att göra klart utbildningen och ha min strategi för bloggen klar samt göra lite omstruktureringar på sidorna, säkra upp interimsuppdraget samt uppdatera bokningssajterna.

Even though the body has been so and so, my brain is still working, most of the time, so I have lately set up some goals for 2019; 1) continue to study German 2) get interim assignments 3) work with the Chalets 4) attend the online training for social media and blogging 5) review my private pensions on a regular basis 6) update the different booking sites (for our Chalets) and 7) take my photography to the next level. A lot of these are ongoing stuff, but the goal is to take each one of them to the next level, each year they are on list. This week I will start with my German studies again, keep on pushing this to another time. The review of my pensions are done, at it looks good. For the rest of April my goal is to finish the online training and have my strategy for my blog ready including making some adjustments, secure some interim work and to update the booking sites.

mabontomic.jpg

Ibland känner jag att trillar ner i ett litet svart hål. Att just jobba själv, hemifrån, hjälper inte heller alltid till så jag tar dessutom med mig följande att fundera på under året: 1) Ta tag I mitt liv - sluta slöa - bli mer produktiv 2) Vad är jag bra på? 3) Vad vill jag göra? och 4) Vad mår jag bra av?

Vad tror du om detta? Ser väl rimligt ut? Vi ses! Ciao Catharina

Sometimes it fels like I’m falling down in a black hole. And to work from home, with my own business, doesn’t always help, either. So this year I’m taking these four questions into my life: 1) Get my life in order - stop sulking - be more productive 2) What am I good at? 3) What do I want to do? and 4) What do I feel good about?

What do you think? Looking reasonable? See you! Ciao Catharina