Brrr! Nu är det råkallt ute. | Brrr! It's really cold outside.

mabontomic.jpg

Oj, vilken grå och kall måndag! Men gör mina promenader enligt mitt schema och behöver klä på mig mycket kläder för brrr, vad kallt det är! Går inte så långsamt längre men inte fort nog att få upp någon värme, förrän på slutet av promenaden. Detta blir förmodligen en långsam vecka där jag gör klar saker som jag har på Mål 2019/april. Skönt att få det gjort. Skall bli bra att träffa sjukgymnasten imorgon, och tänkte då passa på att hjälpa min yngsta dotter att tvätta fönster, när jag ändå är i närheten. Då känner jag mig som en riktigt mamma, eller kanske snarare som min mamma. Hon brukade alltid hjälpa mig med saker hemma. Vilket var både mysigt och till stor hjälp. Skjutsar min svärmor fram och tillbaka till Arlanda också, då hon åker till Edinburgh några dagar. Blir ensam med svärfar då, hmmm Kommer att servera lunch och middag till oss två som svärmor har förberett, så enkelt för mig. Hoppas kunna beställa flygbiljett hem också! Och träffa ett par kompisar i slutet på veckan. I övrigt får det bli en lugn vecka.

Oh dear, what a cold and grey Monday we are having! But yes, I’m doing my walks according to my schedule and need to dress really warm. It was really pleasant weather on Saturday and yesterday it became colder and now it’s really really cold. I’m not walking too slow but not fast enough to get warm, until the end. This will probably be a rather slow week so I will finish the things I have on my Goals 2019/April List. Will see my physiotherapist tomorrow and then go my Gaby, my youngest daughter apartment, and help her with cleaning the windows. Good thing to be able to help, and doing it like my mother. I always appreciated that, a lot. Will also drive my mother-in-law back and forth to the airport, she is going to Edinburgh for a couple of days. I will be home alone with my father-in-law, and will serve lunch and dinner, which has been prepared in advance by my mother-in-law. So rather easy task. Also hope I can order tickets to fly back home. And probably see a couple of friends towards the end of the week. But otherwise than that, a slow week.

mabontomic.jpg

Min utrustning; gåstavar, handskar, mössa, jacka, riktiga skor och min Iphone laddat med saker att lyssna på.

Ha en bra vecka! Ciao Catharina

My equipment when walking; walking sticks, gloves, a cap, warm jacket, proper walking shoes and my iPhone charged with things to listen to.

Have a good week! Ciao Catharina