Friday Inspiration.

Unknown 1.jpg

Happy Friday!! Även fast det har varit kallt denna vecka så smyger sig ljuset på och det känns ändå att våren är på väg. Naturen är fortfarande brungrå men man börjar se knoppar på träden. Allergimedicinen har jag börjat ta. Fönstren behöver tvättas. Snödroppar börjar titta upp och tussilago också. Och jag börjar bli sugen på att fixa hemma. Men just ja, är ju inte hemma riktigt än men här är lite inspiration. Flygbiljetterna är beställda. Mysigt! Och veckan flög iväg för jag fick ett projekt till på mitt interimsuppdrag. Kul! Och ryggen håller för att sitta och jobba. Vilket är ännu roligare. Tänk bara fyra veckor efter operationen. Så nu är jag verkligen på bättringsväg. Känns såååå bra!!

Mysig stökig säng, men läste att om man bäddade sängen var man en ordningsam person och hade koll på livet, nåja tycker jag har ganska bra koll trots att jag bara slarvbäddar sängen.

Vill köpa mattor till vårt vardagsrum, två likadant, en under köksbordet och en under soffan. Men det blir nog en sisalmatta, även fast just denna rosa var riktigt fin.

Fint med färgat glas. Också sparat i min mapp “Villa Croatia”.

Uppdatera en av väggarna på mitt kontor med lite mer inspiration.

På önskelistan står en korg/fat för mina hemmagjorda knäckebröd. Just de stora var slut på Nordiska Muséet när jag var där igår.

Inte för att dessa ihopsydda spetsdukar passar någonstans hos mig just nu. Eller kanske i gästrummet, men då behöver jag ganska många. Skall nog kika om de har några på loppisar i sommar.

Ha en riktigt bra helg! Ciao Catharina

Happy Friday!!! A cold week has pasted but you still get the feeling and the signs that spring is in the air. The nature, here up in the North, as still brown grayish but you start to see the buds on the trees. Started with the allergy medicin. The windows needs to be cleaned. The early wild spring flowers are showing themselves. And I’m getting itchy in my fingers because I want to start fixing at home. But, have to wait a couple of weeks, until I’m at home. Have now ordered the tickets back home, feels good. And this week have been going really quick because I got more work on my current interim assignment. And my back is ok despite sitting for three days. So now I’m back in business, only four weeks after the surgery. More quick than I anticipated. Hurray!!

First pic is a messy, cosy bed. Read the other day that people that are making their beds in the morning are more organized and focused, I’m not making my bed, but still consider me to be rather organized.

Want to buy carpets to our living room, probably I choose something in dark beige, but this one in pink is really nice.

Nice glasses in different colors. Also saved in my file “Vila Croatia” on Pinterest.

Will definately update my wall behind me in my home office.

On the wish list I have this basket for my home made hard bread. They were sold out at Nordiska Museet but I’m will look elsewhere.

Not sure if these lace tablecloth, that are sewed together will fit in our house, maybe our guest room. Will have a look for these kind of lace tablecloth when going to antic markets in the summer.

Have a good weekend! See you! Ciao Catharina

NB All pictures from Pinterest