Sommar. Underbart. | Summer. Wonderful.

mabontomic.jpg

Ett litet kort hej från mig. Tänk att det kan vara lika fantastiskt varje år när sommaren kommer. Värmen, grönskan, den ljumma vinden och alla dofterna. Hade inte riktigt insett att jag saknat sommaren och värmen så mycket. Maj, och hela våren för den delen, var det kallt och allt var lite upp och nervänt för oss. Men så kom värmen och jag bara kände hur axlarna sjönk och jag började att djupandas. Vi sitter ute och dricker vårt morgonkaffe, vi äter både lunch och middag ute. I skuggan. Med alla fåglarna runt omkring oss. Trädgården blommar för fullt och vi njuter. Riktigt riktigt underbart!! Ha det så fint! Ciao Catharina

Hello, a quick hello from me. Imagine that it can be just as amazing every year when summer comes. The warmth, the greenery, the warm wind and all the scents. Hadn't really realized that I missed the summer and the warmth so much. May, and the whole spring for that matter, it was cold and everything was a bit up and down for us. But then came the warmth and I just realized how much I have missed the summer. We sit outside and drink our morning coffee, we eat both lunch and dinner outdoor. In the shadow. With all the birds around us. The garden is full of flowers and we really enjoy it. How wonderful it is!! Have a nice time! Ciao Catharina