Weekly Good News and Bad News.

public.jpeg

Hej, daxs för andra upplagan av Good News and Bad News. Förra veckan utgick pga av party 😂

Hello, time for second edition of the Good news and Bad news. Last weeks edition was canceled due to party 😂

Good News - Hade en fantastisk vecka med mina tjejer o deras kompisar i Kroatien. Inga missöden utan allt flöt på fantastiskt bra! | Had a super fab week with my girls and their friends in Croatia this week.

Bad News - det blev mycket spring så fick/ har såååå ont i benen. Behöver kolla upp… | a lot of walking and fixing so ace n my legs. A lot. Need to check this up.

public.jpeg

Good News - Vi hade hyrt ett perfekt ställe och vi var totalt 15 personer. Vi hade styrt upp aktiviteter och middagar, inklusive VIP på en nattclub med öppen bar. | We had rented a perfect place for 15 people. Arranged activities and dinners including a VIP at a nightclub with open bar.

Bad News - Hade inte räknat med att ungdomarna skulle dricka 120 coctails. | Didn’t except 120 coctails on the bill. 😱

public.jpeg

Good News - Är på västkusten i juli för första gången på många många år. | First time for I think 15 years that I’m on the Swedish westcoast in July.

Bad News - det är för min systers begravning. Fint men sååå ledsamt. | And the reason for it is for my sisters funeral. Soo beautiful and soo sad.

public.jpeg

Good News - tog mig tid att landa efter begravningen hos två av mina tjejkompisar. Så ett stopp i Fiskebäckskil och ett stopp på Marstrand. Dagarna fylldes med båtturer, västkustmat, salta bad, träning, massa prat o skratt. | decided to stay with two of my girlfriends after the fyneral. Really needed that. One stop in Fskebäckskil and one stop at Marstrand. The days was spend eating great seafood, going out on the boat, swimming, training, chats a laughters.

Bad News - Olika sängar, långa dagar och tänker på min kära syster så sover dåligt. | Different beds, long days and thinking about my sister so are not sleeping very well.

public.jpeg

Good News - nu på hemväg till min kära man. Skönt! Nu skall jag börja leva sunt. Och få sova i min egen säng. | On my way home now. Nice! Will start live healthy now. And sleep in my own bed.

Bad News - tröttsamt att flyga men ok. Och tröttsamt med dessa ’billiga’ flygbolag. Inte alls billigt och de är griniga. Svårt med bra mat. | long travel dats but ok. And not happy with th low fare companies. Not a t all cheap and with not so friendly staff. Difficult to eat

Är i Düsseldorf och väntar på anslutande flyg till Salzburg. Nu skall jag dock köpa chocklad och lyssna vidare på Kristin Lavransditter på SR radioföljetång. Hemma vid nio. Pust. Ha du en bra fredag! Ciao Catharina

Now in Düsseldorf. Waiting for a connecting flight to Salzburg. Need to cheer me up so I will go and buy some choclate and then listen to a audio book novel on the Swedish radio. Will be home a 9 pm. But with you a Happy Friday! Ciao Catharina