Japp, semestern är slut. | Oh yeah, our vacation is finished.

Hej, ambitionen fanns men det hände så mycket hela tiden så att uppdatera dig här blev nedprioriterat. Vi hade en fantastisk resa i Sydafrika. En veckas safari med dessa sötnosar samt sedan nästan 20 dagars roadtrip, från Durban i öst till Kapstaden i väst.

Direkt från Sydafrika till Stockholm med mellanlandning i München för att fira min allra finaste Mimmis födelsedag. Hon fyllde 30 år och det kunde ju en mamma inte missa. En härlig helg som firades ordentligt.

Sedan blev det tre dagar hemma och därefter bar det iväg till Kroatien. Fantastiskt väder och vänner att fira. Så vi drog iväg i en vecka.

Två dagar hemma och sedan sista resan. Vi lämnade vår bil hos kompisar i Worbis i Tyskland och sedan tog vi tåget för en kort helg i Hamburg. Hamburg har stått på min lista länge så härligt att komma hit och naturligtvis extra kul när makens systerdotter och blivande man bor där. Härligt att få en helg där allt är serverat. Och perfekt väder var det också.

Så nu hemma igen i en månad. Skönt att landa och att få till rutinerna igen. Och att ha tid att ägna mig åt mina olika jobb.