Turist ja visst! | Tourist, yes why not?

Hej, tittar in lite snabbt till er! Hemkommen från London, och här i Flachau är det vinter! Men gillar det och det är ju toppen för kommande säsongs skidåkning! Fast man kan aldrig veta om det kommer att ligga kvar eller inte. Hoppas hoppas!

Det blev en lite annorlunda trip till London för min del. Tycker om att leta upp lite roliga, udda ställen, dricka drinkar och se annat än de vanliga turistattraktionerna. Dock, Bojan har inte varit i London på 30  år så vi körde en riktigt turistrunda. Kul! 

Och jag brukar inte vara med på bilder så mycket men ovan ser ni en liten turistkvalkad!  Och nu ser jag Homeland på tyska, hmmmm.... På återhörande, Catharina

Hi, looking in shortly to you! Just came home from London, and here in Flachau it is winter! Me like! Good for this seasons skiing, but you can never be sure it will stay. Fingers crossed!

It was a little bit different trip to London for me. I like to find new interesting places, new neighbourhoods, drinking drinks and do other then the usual tourist attractions. However, Bojan hasn't been in London for 30 years so we did all touristic things. Fun! 

And usually I'm not in the pictures, but above you see a calvacade! And now I'm watching Homeland dubbed in German, hmmm... See you later this week! Ciao! Catharina