Stockholm here I come...

Strandvägen, Stockholm 2015

Strandvägen, Stockholm 2015

Hej, idag åker jag tillbaka till Stockholm. Skall bli kul att komma hem igen! Velar fram och tillbaka vad som är hemma, här i Flachau eller i Stockholm, och har kommit fram till att båda är hemma för mig. 

Det kommer att bli drygt två veckor med fullpackade dagar och kvällar, kul!!!. Mycket skall hinnas med; umgås med mina döttrar, powerwalks innan frukost, träffa så många kompisar som möjligt, gå på 50-årsfest, hålla avskedparty för äldsta dottern som åker till USA i ett år (se nedan), ett par dagar med min fantastiska svärmor, egentligen min f.d. svärmor, står också på schemat (japp, det är sant!!) samt att träffa syster och svåger som har vägarna förbi Stockholm...

Hi, going back home today. And, where is home? Here in Flachau or in Stockholm? Have decided that both are home... 

It will be two weeks packed of activities; power walks (to continue the good habit created this summer together with my husband), meet as many of my friends as possible, two parties, spending time with my ex mother-in-law (yes that is rights, amazing right!!) and meet my sister and brother-in-law that will be in Stockholm a couple of days... 

Rosendals trädgård 2015

Rosendals trädgård 2015

...har även planerat en hel helg med min gamla bästis Gunnel, som bor i Göteborg. Vi kommer att gå på museum, både Moderna och Millesgården står på schemat. Vi bor vid Jarlaplan så både Bergianska och Carl Eldhs gamla atelje ligger på bra promenadavstånd och kanske vi också hinner med Skogskyrkogården. Naturligtvis pratar vi 24/7...

A weekend with my BFF since many many many years (close to 47 years). We will explore Stockholm and talk 24/7...

Stockholm 2015

Stockholm 2015

... hoppas också att hinna med att träffa lite headhunters samt packa ihop lite fler saker från vår våning, som vi nog säljer i slutet på året. Ni ser hur jag prioriterar mitt liv just nu... Underbart!!! 

...will also try to meet some head hunters as well as pack some more stuff from our apartment, that we will most likely sell towards the end of the year. You can see how I do prioritize my time at the moment! It feels great!!! 

Decorations made at my pottery class

Decorations made at my pottery class

... kommer under hösten bara att hinna med två gånger på min fantastiska keramik; Kisel keramik, men man kan ju inte hinna allt! Funderar just nu vad jag skall göra...

...and of course, will at least try to squeeze in two sessions at my pottery class... 

 

Photo by AdamParent/iStock / Getty Images
Photo by AdamParent/iStock / Getty Images

Och mitt i alltihop flyger jag med min dotter till Boston, hyr ett bil, sätter på countrymusik och cruisar upp till Burlington, Vermont. Där installerar vi oss, jag för en knapp vecka och hon för ett år. Vi kommer att ha fullt upp med att upptäcka universitet; University of Vermont samt både den lilla staden Burlington och lite av New England. Tjohoo!!! 

Så ingen brist på inspiration på bloggen de närmaste veckorna!!  

Happy Friday!! Catharina

...and in the middle of all this; guess what? I'm flying to Boston with my oldest daughter. We will spend two days in Boston and then we will pick up the rental car, turn on some serious country music and cruise up to Burlington, Vermont. I will be there for a week and my daughter will stay for a year, studying at University of Vermont. 

I will have no problems filling my posting over the next couple of weeks.

Happy Friday! Ciao, Catharina