Med 200 km/h. | With 200 km/h.

Me Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Me Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Hej, förra torsdag vågade jag något som jag ALDRIG trodde jag skulle våga!! Jag hoppade fallskärm!!! Har sedan många många år haft det på min önskelista men tänkte de senaste åren att "Nej, det blir nog inte av", framförallt då jag de senaste åren märkt att jag började bli höjdrädd. 

Hello, last Thursday I did something I NEVER thought I was going to do!! I skydived!!! Have had it on my bucket list for many years but thought the last couple of years that it will not happen, mainly because I had noticed I started to get afraid of heights. 

Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Men i inbjudan till bröllopet stod det att en dag skulle det bli fallskärmshoppning på en av världens vackraste landingsplatser; Diani Beach, Kenya. Och då började ett nytt hopp spira, men Bojan tyckte inte att det var en bra ide. Pratade med min yngsta dotter Gaby, som tyckte att jag visst skulle fixa det. Hon gjorde hoppet i Australien för ett par år sedan. 

But in the invitation to the wedding they had one day set aside for skydiving on one of the most beautiful beaches in the world; Diani Beach, Kenya. And then I started to think about it, but Bojan didn't think it was a good idea. But talked to my youngest daughter Gaby, who did this a couple of years ago in Australia and said "of course I could / should do it". 

Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Så sagt och gjort, jag bestämde mig för att göra det. Och upp i detta lilla flygplan, vi var två per omgång med varsin instruktör. Ingen dörr och vi satt på golvet. Och långsamt flög vi uppåt, uppåt och uppåt till 4.000 meters höjd. 

So then I decided to do it. And into the small airplane, we where two each time with instructors. No door and we sat on the floor. And slowly we went up, up and up until 4.000 meters altitude. 

Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Sedan hoppade vi!! Och oj, först fritt fall i ca 200 km/h i ca 1 minut och 20 sekunder. Vet ej om jag var rädd eller om jag njöt, kanske både och!! 

Then we jumped!! And oh dear, free fall in 200 km/h for about 1 minute och 20 secund. Not sure if I was scared or enjoyed it, probably both!! 

Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Och här går jag ner för landing! Notera att jag har t-shirt, short och är barfota. Och när fallskärmen hade vecklat ut sig fick jag även ta av mig skyddsglasögonen. Så vacker utsikt däruppifrån, och hade massa tid att njuta av allt..och det var overkligt men fantastiskt. 

And here I'm landing. Please note that I was jumping in t-shirt, shorts and barefoot. And when the parachute was out I could also take off my protective glasses. So beautiful from above and lots of time to enjoy it. And I did enjoy it... but it was a bit surreal but so beautiful.

Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Urhäftigt!!!! 

Awesome!!! 

Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

OCH JAG VÅGADE!!!

AND I DID IT!!!! 

Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Skydiving at Diani Beach, Kenya, October 2017

Två av instruktörerna. 

Two of the instructors. 

Diani Beach, Kenya, October 2017

Diani Beach, Kenya, October 2017

Bilen som vi åkte fram och tillbaka med... Vägarna var bumpiga och vi börjar bli vana med denna typ av vägar.

And this car took us back and forward... Roads are bumpy but we are getting use to it... 

mabontomic.JPG

Och idag åkte vi också i 200 km/h, men på Autobahn i Tyskland på väg till våra vänner i Worbis, i närheten av Göttingen, i mitten av Tyskland. Det är ju dags att byta till vinterdäck, hehe Och ni som läst min blogg ett tag vet ju att vi åker hit två gånger om året för att byta däck, kolla här och här. Och vi ser massa olika saker varje gång, kul! Vi ses! Ciao Catharina

And today we also did 200 km/h, but on Autobahn in Germany on our way to our friends in Worbis, close to Göttingen, in the middle of Germany. It is time to change to winter tires, heh And you who have read my blog for a while know that we go here twice a year to change the tires, check it out here and here. Always nice time! See you! Ciao Catharina