Boho bröllop på stranden. | Boho Wedding at the beach.

FullSizeRender.jpg

Åhh, vilken fantastisk dag, dagen då mina vänner skulle gifta sig!! Vi började med att yoga, med havets horisont och brus som en fantastisk inramning på denna vackra yogastudio. 

Ohhhh, what a fantastic day, the day when my friends got married!! We started off the day with yoga by the ocean. Best yoga studio ever!! 

mabontomic.JPG

Sedan blev det frukost. En ny favorit; Phil's special med två pocherade ägg, och kaffe naturligtvis. 

Then breakfast. A new favourite; Phil's special with two poached eggs, and coffee of course. 

mabontomic.jpg

Sedan hängde gänget på stranden, och badade i det varma havet!!! 

Then we all hanged at the beach, and of course took a swim in the warm ocean!!! 

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Min vackra vän Anna Roberts. 

My beautiful friend Anna Roberts. 

mabontomic.jpg

Vid lunch kände jag att det var dags att skriva färdigt talet, samt att få ihop extrauppgiften som jag fått; skriva en dikt om "Den Mogen Mannens Fördelar", hehe inte helt lätt men fick ihop en liten text. 

At lunch it was time to finish the writing of my speech, as well as trying to do the extra assignments I got; write a poem about "The Matured Mans Advantages", hehe not easy but did it. 

mabontomic.JPG

Och förberedelserna på stranden började. Så vackert med havet som "back drop". Här är det stor skillnad på låg- och högvatten. 

Preparation for the wedding ceremony has started. So beautiful with the ocean as a "back drop". Here you will notice the difference between the tides. 

mabontomic.jpg
mabontomic.jpg
mabontomic.jpg

Vi hade en alldeles egen fotograf; Rickard Ahlström. Som ni kanske har märkt har jag inte så mycket kort på gästerna här och det är för att det var en handfull personer som inte vill eller bör figuerera i sociala medier, så det måste man respektera. Men hoppas att jag lyckas förmedla lyckan! 

We had our own photographer; Rickard Ahlström. As you might have noticed I have not many people on the photos here but a handful of people shouldn't be featured in social media, so that's why. But I hope that I still capture the feeling and happiness!! 

mabontomic.jpg

Partyt har börjat!! 

The party has started!! 

mabontomic.jpg

Barfotabröllop!!! 

True Boho Wedding!! 

mabontomic.JPG

Brudparet!! Och vi grät en skvätt allihopa, till och med Bojan. Då kan ni förstå hur vackert det var!! 

Married! And we all cried, even Bojan. Then you can understand how beautiful it was!! 

mabontomic.jpg

Våra vänner hade ordnat det så vackert! Fördrink innan själva vigseln med bra musik. Och själva vigseln var magisk!!! Sedan blev det lite mer drinkar och därefter när solen gått ner var det dags för själva midddagen. Den var lång, med många tal, men kändes helt perfekt!! Superkul toastmaster och massa fina tal. 

Our friends have organized everything so beautiful! Pre-wedding drink with nice music, at the beach (of course). The ceremony was so magical!! Then some more drinks and then after sunset it was time for the dinner. It was long, with many speeches, but felt perfect!! Really fun toast master and so many nice speeches!! 

mabontomic.jpg

Sedan blev det dans och som vi dansade!!! DJ:n var berömd (i Kenya) och hade spelat på Run DMC's konserter i USA, och spelade världens bästa musik. Vi var ju barfota hela tiden och vid fyra på morgonen tog vi ett dopp i poolen och då var mina fötter så ömma av allt dansade. Så kul, så fantastiskt och så underbart!!! 

Then it was time for the dance and we danced!! The DJ was famous (in Kenya) and had played at Run DMC's concerts in US, and played the best music ever. We were bare foot the whole time and at four we took a swim in the pool and then my feet were soared from dancing. So fun, so fantastic and so wonderful!!!! 

Hade skrivit ett tal samt sjunga sången "That's whats friends are for" till min kära vän. Och fick avsluta bröllopsmiddagen med tal och sång till kaffet. Pirrigt men det blev jättebra, då sången handlar om vänskap och nu blev det inte bara min och min väns vänskap, utan vänskapen till alla som var på detta fantastiska bröllop!!! Somnade med ett leende på läpparna och med onda fötter! Kan väl inte bli bättre betyg till en bröllopsfest!! Ciao Catharina 

Had my speech and sing the song "That's whats friends are for" for my dear friend. And got the honor to finish the dinner with my speech and song to the coffee. A bit nervous but it went really well, and the song is about friendship, and now it was not just for my friend, but to all the lovely people that had gathered here for the wedding!!! Feel asleep with a smile on my face and with soared feet! Can't be a better rating to a wedding party, right! See you! Ciao Catharina