Vinterns bucketlist 2017/2018. | Bucket List for the winter 2017/2018.

Images from hideawaylakegeorge.com

Images from hideawaylakegeorge.com

Hej, tänkte dela med mig av min bucketlist för vintern 2017/2018. 

1) Vara skibum säsong 2 och lära mig köra offpist. Har man inget riktigt jobb och man bor precis vid skidpisten så måste man ju ut varje dag, hehe. 08.30 då liftarna öppnar står jag där, ensam eller i sällskap. Hoppas maken är frisk iår (diskbråck gjorde att han inte kunde åka förra året) så har ju en perfekt lärare för min off-pist skidåkning. Men lite nervöst är det, inte enkelt alls och det blir ju inte lättare med åren. Kanske får ni se lite bilder från i vinter? Vår kompis Bostian tar fina sportbilder. Men det blir nog inte som bilden ovan, hehe | 1) Be a ski bum season 2 and learn how to drive offpist. Having no real job and living by the ski slope, well then you can just do one thing, right? At 08.30 I'm down by the lifts, alone or in company. Hopefully husband is well this season (he had herniation last season and couldn't ski) so have a perfect teacher at home. A bit nervous, it is not easy and it's not getting easier by the years. Maybe you will see some photos this winter! Our friend Bostni takes very good photos. But it will not be as the photo above, that I can promise. 

Flachau, February 2017. 

Flachau, February 2017. 

2) Köra i så många pister i Salzburgerland som möjligt. Som sagt, vi bor ju vid en skidpist och har ett bra område att köra i här så vi blir lite lata. Men nu skall vi ut  och upptäcka Salzburgerlands skidpister. Och vårt säsongkort gäller för hela Salzburgerland, perfekt! | 2) Test as many of the ski resorts that belongs to Salzburgerland as possible. But since we are living right beside a ski slope we get a bit lazy. But this season it will be different. And our season card covers the whole area. Perfect! 

3) Komma igång med längdskidåkning. Har skejtingskidor sedan ett par år tillbaka men har inte riktigt kommit igång tidigare säsonger. Har flera spår precis vid huset så bara att åka ut. | 3) Get the hold of cross country skiing. I have skating skiis but haven't really used them a lot. So this year it will be; just to it! 

4) Köra fatbike i vinter. Läser lite bloggar med svenska cyklister och de cyklar året om och blev sugen på att pröva en fatbike i vinter. Våra mountainbikes är numera i vinterförvaring. | 4) Test fatbike this winter. Reading some Swedish cykling blogs and they are cycling the whole year around and got inspired to test it this winter. Our mountain bikes are now packed away for the winter. 

IMG_3279.JPG

Och vädret är vintrigt och det snöar en hel del redan, och de kommer att öppna flera pister i veckan /helgen i närområdet så senare i veckan blir det premiär på säsongens skidåkning. Och med strålande sol. Hurra!! 

And the winter has arrived and it is rather a lot of snow, already. So they will open a lot of slopes this week / weekend so we will go skiing this week. And with sun!! Yiahhaa!! 

mabontomic.jpg

Och vad gjorde jag förra året då? Jo, var hemma i Stockholm och letade lägenhet till Gaby. Budgivning pågick när vi åkte till Boston (check it out here) and Burlington, Vermont (kolla här) för att hälsa på Mimmi. Och vi fick lägenheten (kolla här). Vi ses imorgon! Ciao Catharina

And what did we do last year? Was in Stockholm checking out apartments for Gaby. And the bidding was going on as we left for Boston (check it out here) and Burlington, Vermont (check it out here) to visit Mimmi. And we got the apartment, check it out here! Hurray! See you tomorrow! Ciao Catharina