We decor life: Vackrast just nu. | We decor life: The most beautiful right now

Jägersee, Kleinarl, Salzburgerland, Austria, November 2017

Jägersee, Kleinarl, Salzburgerland, Austria, November 2017

Hej, följer bloggen "living by W" och Weronica, som driver denna fina blogg, har varje vecka under hösten en utmaning som heter "We decor life" och veckans utmaning heter "Vackrast just nu". Och idag när maken och jag var ute och promenderad vid vår favoritsjö i en grannby till oss, kom jag på att men just ja, detta passar ju utmärkt till veckans tema - Vackrast just nu! 

Hello, I'm following the blog "living by W" and Weronica, who runs this nice blog, have every week during the autumn a challenge called "We decor life" and this weeks challenge is called "The most beautiful right now". And today when my husband and I was out walking around our favorite see in a small village close to us, I realized that, this is "The most beautiful right now".

Jägersee, Kleinarl, Salzburgerland, Austria, November 2017

Jägersee, Kleinarl, Salzburgerland, Austria, November 2017

Det har snöat i ett par dagar och idag sken solen och det var perfekta 3 minus. Vi älskar denna sjö och jag älskar dessa träd med massa mossa på. Har just dessa grenar som en metafor för min blogg och mitt liv; gammalt är vackert!

It has been snowing for a couple of days and today the sun was shining from a blue sky and it was perfect minus 3 degrees. We really love this place and this sea and I love these trees with all the moss. And I have them as a metaphor for my blog and my life; old is beautiful! 

Jägersee, Kleinarl, Salzburgerland, Austria, November 2017

Jägersee, Kleinarl, Salzburgerland, Austria, November 2017

Vi får aldrig nog av denna lilla sjö och den fina promenad runt, som tar ca 45 minuter, året runt!

We can never get enough of this place and there is a nice walk around the see, takes about 45 minutes, whole year around. 

Jägersee, Kleinarl, Salzburgerland, Austria, November 2017

Jägersee, Kleinarl, Salzburgerland, Austria, November 2017

Snön har kommit för att stanna och vi njuter av den vita vintern, även fast den har kommit tidigt i år med allt vad det innebär av gäster (både i våra stugor och privat), snöskottning, skidåkning på längden och tvären och bara njuta av vintern. Vissa år kommer inte snön förrän i början på januari (katastrof) men oftast början/mitten på december.  Och detta är "Vackrast just nu" för oss. På återhörande! Ciao Catharina

And the snow has come to stay and we are enjoying the white, but early, winter. Winter for us are guests (both for our Chalets and private), shovel snow, skiing both downhill and cross country and enjoying the winter in general. Some years the winter is late and is not arriving until early January (catastrophic) but most years early / middle of December. And this is "The most beautiful right now" for us. See you later! Ciao Catharina