Inspiration på lill-lördag. | Inspiration on Little Saturday.

7ece3f9394d9343a0694a864bae389b1.jpg

Hej, sedan gammal har just onsdagar i Sverige (& i Norden) kallats för lill-lördag. Och tänkte då och då ge lite inspiration just denna dag framöver. Kanske blir det en shoppingrunda till helgen, eller kanske en rolig middag som det vore kul att klä upp sig inför. 

Hello, since old times Wednesdays in Sweden (in the Nordics) has been called Little Saturday. Check out why here! And I'm planning to give some inspiration this day now and then. Maybe you will go shopping in the weekend, or having a fun dinner to attend to where you want dress up a bit. 

00f878e64ef82ccecc01f36c6b8fdb69.jpg

Har märkt att jag alltid har gillat lite avlappnat snygg klädstil, vilket har förstärkts när jag nu inte jobbar på något kontor längre. Och har genom alla tider gillat rött och lite egna bilder kommer som bevis på att jag alltid gillat den färgen i ett senare inlägg. Men har haft en riktigt begie period på typ 15 år. Kanske daxs att ändra på det?

Have noticed that I have always liked a more relaxed way of dressing, but still classy. This even more when I don't work in an office anymore. And I have always liked read and will share some photos over the years to see this in a later posting. But have had a beige period for about 15 years. Maybe time to change? 

f8a1602d393c78d2bcd62a7eaf29efd2.jpg

Och just kombinationen av en tjock varm tröja och byxor eller klänning under. Så snyggt! Och intressant att se att alla byxor är så korta. Om det hade varit modern när jag var 15 år, smal och nästan 182 cm hade jag varit glad, men nope... Då var standarden att ju större (tjockare man var) desto längre var man så det gick ju inte att köpa större storlekar... 

And the combination of a thick warm sweater with trousers or a dress. Perfect combination!! And also interesting to see how all the trousers today are so short. Wish that that would have been the case when I was 15 years old, super skinny and 182 cm, but nope... Then the standard was that the bigger you were the taller you were, which is NOT the case.. 

cbdb652212aba43980945a7dd55e6e41.jpg

Fint med blommiga klänningar, eller hur? 

And dresses with flower prints have become so popular, nice right? 

cccb2641bb81ab2f1742dfd490709012.jpg

Denna klänningen påminner mig om en som jag hade på 80-talet. Skall se om jag hittar den på något kort.

And this dress reminds me of one that I had in the late 80's. Will see if I have the a photo on it.  

eae2eba9aca30372eaae952743e4c2e5.jpg

Högklackat är ju alltid snyggt, men lutar mer mot att köra boots till både klänningar och byxor. Hoppas att ni fick lite inpiration av dessa bilder? Är det något mer / annat ni vill se? Vi ses, Catharina

High heals are always really really good looking, but will probably wear mostly boots this autumn to both my dresses and trousers. Hope you will get some inspiration for these pics? Or is there anything else / different you want to see. See you later! Ciao Catharina

All pics from Pinterest!