7 saker som gör mig glad just nu. | 7 things that make me happy right now.

Taking a rest at Marbachquelle, Flachauwinkl, Austria July 2017

Taking a rest at Marbachquelle, Flachauwinkl, Austria July 2017

Hej, här myser vi och har det bra! Såg detta inlägg och blev inspirerad, så här kommer min version. Och tyckte att både nummer 1 och 7 var mitt i prick som härmar. Tack för inspiration Sara Rönne! | Hello, here we have a really nice time together! Saw this posting last week and got inspired so here is my version. Thought also that number 1 and 7 was spot on, sharing the same. Thanks for the inspiration Sara Rönne!

1. Musik! | Music!

Varje dag fylls av musik för mig! Och jag bara ÄLSKAR Spotify!! Finns det något bättre? Skrev om musik i detta inlägg. Hörde från Mimmi att hon hade sett att de började sälja kassettband igen, så vilken tur att jag sparat några av mina gamla från 80-talet. Kanske skall lyssna på dem, eller? | Every day is filled with music for me! Different depending on my mood and what I'm doing. And I LOVE Spotify!! Wrote about my music journey in this posting. And I have seen it all, and it's seems like both the vinyl records and tapes are back in fashion. And guess what? I have saved some of my old tapes. Maybe time to listen to them? 

2. Min familj! | My family!

Att min allra käraste syster Ullis-gullis med sin man Stefan är här på besök. Och att min yngsta dotter har kommit in på sitt Master-program på Stockholm Universitet! Stolt mamma!! | And my dearest sister Ullis-Gullis with her husband Stefan is here. And my youngest daughter just got a place at her desired Master program at Stockholm University! Proud mom!! 

Bojan, Stefan and Ullis-Gullis at Jägersee, Wagrain July 2017

Bojan, Stefan and Ullis-Gullis at Jägersee, Wagrain July 2017

3. Frihet! | Freedom!

Att få forma mitt eget liv som egenföretagare; stuguthyrare, bloggare, inredare och interimkonsult. En mix som jag aldrig trodde var möjligt, men det är det! | To form my life as a I want running my own business; renting out Chalets, blogging, decorating and being an interim consultant. A mix a never thought was possible, but it is!! 

4. Sport! | Sporting! 

Älskar svetten på min hud, solbrända ben med cykelbyxrand och vinden i håret samt svettlukten på gymet! Ett par timmar om dagen om jag får bestämma, minst! | Love the sweat on my skin, sunburned legs with the bike shorts tan and the wind in my hair as well as the sweat smell at the gym! A couple of hours per day, at least! 

5. Resa! | Travel! 

Älskar det sedan första resan med Uddevalla Bordtennisklubb till Hannover på slutet av 70-talet. Imorgon bär det av till Wien ett par dagar. | Love to travel since my first trip with Uddevalla Table Tennis Club to Hannover in the 70's. Tomorrow we are going to Vienna! 

6.  WhatsApp!

Att "prata" med mina döttrar, syskon och vänner från när och fjärran (Stockholm, Sydney, Paris, Durban, Italien och Kroatien bl.a.) och dela nutid med. | To "talk" to my daughters, siblings and friends all around the world (Stockholm, Sydney, Paris and Durban, Italy and Croatia among other place) and to share the moment! 

7. Att när sommaren är slut så kommer vintern! | And when the summer ends the winter is here! 

Ja, jag älskar vintern! Visst är det fantastiskt att ha alla årstider som favoriter, eller hur? | Yes, I love the winter! And it is fabulous to have all seasons as favorites! 

Jägersee, Wagrain January 2017

Jägersee, Wagrain January 2017

Vi ses! Catharina | See you! Ciao Catharina