En perfekt avslutning. | A Perfect Finish.

mabontomic.jpg

God morgon, helg och även semester för många. Vi har precis avslutat våra två veckor i Kroatien. Mimmi flög igår till Rom för att hänga där några veckor med sin pappa och hans familj. De har en fantastisk våning i Orbetello, Toskana. Så på eftermiddagen var det tomt och tyst i huset och oj vad varmt det var 34 grader. En värmebölja som har kommit för att stanna en vecka eller två. 

Good Morning, weekend and also vacation for a lot of you. We have just finished our two weeks holiday here i Croatia. Mimmi flew yesterday to Roma to be with her fathers side of the family. They have a great place in Orbetello, Tuscany. So yesterday evening was a bit empty and rather quiet here in the house and soo warm, 34 degrees. A heat wave that have arrived and will stay for a week or two. 

mabontomic.jpg

Vi har tagit en morgondopp i poolen klockan kvart över fem på morgonen, brrr men nu är bilen är packad, kaffetermosen är full och vi skall strax åka. Vi räknar med mycket köer i varje gränskontroll, så vi startar tidigt och hoppas undvika den värsta rusningen, speciellt i denna värmen.

We have taken a quick dip in the pool now in the morning at 5.15 am and now the car is packed, the coffee mug is filled and we are soon leaving. We are expecting a lot of queues at each boarder control so we wanted to start early and hope to be able to escape the worst queues, in this heat. 

DSC_6734_1572.JPG

Och semestern och gårdagen avslutades på detta perfekta sätt! Allt var mer eller mindre packat, jag hade sagt hejdå till Piff och vi tog ett sista dopp i havet i solnedgången. En perfekt avslutning på en fantastiskt mysig semester!

And we finished off the vacation and yesterday in the perfect way! Everything was more or less packed, and I have said goodbye to Chip and then we went for a last swim in the sun set. A perfect finish on a perfect holiday!  

DSC_6739_1573.JPG

Vi badade vid halv nio och då var det fortfarande 31 grader i luften och i vattnet är det 26 grader. Det enda som vi har saknat här nere är Gaby, min yngsta dotter. Vi ses, Catharina

We took a swim at 8.30 pm and it was then still 31 degrees in the air and 26 degrees in the water. The only thing missing on this vacation was my Gaby. See you! Ciao Catharina