Hemma igen. | Home again.

mabontomic.jpg

Hej, nu är vi hemma igen! Och vilken härlig känsla, att både semestern var perfekt och sedan att komma hem och känna att det känns riktigt bra! Gårdagen gick åt till att packa upp samt fixa iordning huset. Vi har gäster som kommer i dag samt att min kära syster och svåger kommer i slutet på veckan, hurra. Så huset måste ju se fint ut för våra gäster. 

Idag har vi sportat; först cyklat vår favoritrunda på 27 km. Det gick i lite lagom tempo, efter två veckors semester behöver man ta det lite lugnt. Fast vi tränade styrketräning vid poolen. 

Hello, home again! And what a good feeling, to both have a perfect vacation and then come home and get this good feeling about being home again! Yesterday we arrived and unpacked and fixed misc things in the house. We have guests arriving today as well as my dear sister and her husband will come and visit us at the end of the week, hurray! So the house needs to be in order. 

Today we have been exercising; first mountain biking. In an easy tempo, and that was needed after two weeks holiday, even though we did exercise by the pool. 

DSC_6339_1401_1448.JPG

Sedan fick jag en tennislektion av min man, tillika tennislärare. Efter 1 timma var orken slut och jag var röd som en tomat i ansiktet. Men det går framåt, börjar förstå tekniken (fast maken är tveksam till det hehe) men behöver fler lektioner... #alwayslearning

Nu skall jag hoppa in i duschen, våra gäster kommer strax. Vi hörs imorgon, Catharina

Then I got my second tennis lession from my husband, i.e. the tennis teacher. After 1 hour my energy was finished, and I was read as a tomate in the face. But it goes slowly forward, and try to understand the technique (even though my husband is doubltful about that hehe). But need more lessons... #alwayslearning

Now I need to jump into the shower, our guests will arrive soon. See you tomorrow! Ciao Cathairna