Men oj då.... | Oh dear...

mabontomic.jpg

Hej, men oj var tog tiden vägen? Trodde att jag skulle hinna blogga så det stod härliga till men att det är så mycket aktiviteter och kul umgänge med vänner så bestämde mig halvägs genom resan att jag njuter 100% IRL och får dela med mig av vad vi gjort när vi är hemma igen Våra vänner här är så gästfria och ett par timmar (som jag tänker) med dem blir till heldag och helkvällsaktivititer. Och fördelen med att ha vänner som bor här är att de ger oss de bästa tipsen, och jag lovar, ni kommer att få se massa fina bilder (har tagit över 1300 bilder hehe) och få massa bra tips från både Durban, Johannesburg och Kapstaden. 

Hello, and oh dear time is really flying!! I thought that I would have oceans of time bloging during this trip but half way through I realized that it will not be the case and I concentrated on just enjoying things in IRL. But I will, of course, share my trip with you. Our friends here are soooo hospitable and a few hours (what I think) turns into whole day and whole evening activities. But the good thing with being with locals is that you get to see the best and I will share my best tips and good pics (have over 1300 photos hehe) from both Durban, Johannesburg and Cape Town. 

mabontomic.jpg

Vi har bott i Camps Bay här i Kapstaden och ovan ser ni utsikten från vår balkong samt stranden där vi har gått våra morgonpromenader. Vädret har varit riktigt bra, runt 22 grader, och vi har haft det sååå fantastiskt. Om några timmar bär det av till flygplatsen och imorgon bitti landar vi i München. Men jag kanske hinner kika in till er lite senare ikväll. Nu måste jag packa! På återhörande Catharina

We have stayed in a lovely apartment here in Camps Bay, Cape Town. Above you see the view from our living room and below the beach where we are walking every morning. The weather has been fantastic, around 22 degrees, perfect for sightseeing and enjoying the last of warm weather before heading back to Europe. We will leave in a couple of hours, and tomorrow morning we are landing in Munich. I might look in again later today. Now I have to pack! See you! Ciao Catharina