Postcards from Mauritius.

mabontomic.jpg

Hej, nu är vi på Mauritius och vi har en sådan här fantastiskt utsikt från vårt rum!!! Idag har vi inte gjort många knop då vi har behövt att bara på en plats. Vi har sedan vi började denna resa inte haft en dag utan att vi har varit på väg någonstans. Till/från safari, på safari, djuphavsfiske, flyga, bil mm mm så vi båda behövde en dag i solen och att göra ingenting. Men vi har bokat restauranger, spinnigklasser, ansiktsbehandlingar mm så lite aktivitet blir det senare i veckan. Dessutom ligger Mauritius 2 timmar före Sydafrika, så 3 timmar före hemma, så lite tidsvilsen blir man allt.

Hello, we are now in Mauritius and this is our view from our room!! Fab!!! Today we have not done much but that has been exactly what we needed. We have since we started this trip been on the go every single day so one day doing nothing was perfect. But we have booked restaurants, spinning classes and spa treatment. We also have to adjust to the time difference; in 3 hours ahead of home.

mabontomic.jpg

Vi träffade helt rätt när vi bokade detta ställe; Victoria for 2, en del av Victoria Beachcomber. Helt perfekt för oss med “swim-up rooms”. Denna delen, som öppnades i våras, är litet och intimt och är adult only. Vi har egna restauranger men kan gå till de andra.

We made the perfect choice of hotel for this stay; Victoria for 2, part of Victoria Beachcomber. And with “swim-up rooms”. This is a rather large complex but Victoria for 2 is a small one that opened up in the spring this year and is also adult only. We have our own restaurants but can visit the other once as well. Perfect!

mabontomic.jpg

Varken maken eller jag tror att vi kommer att göra någon rundresa/utflykt. Vi kommer att sola, bada, träna, läsa och bara njuta av att vara här.

Mer om vår vistelse kommer i veckan men tänkte ha några inlägg till om vår safari och våra dagar i Durban. Vi ses! Ciao Catharina

We will probably not do any excursions, which is rather unusual for us, but a week here enjoying this place feels like a really good choice. We will swim, sunbathing, do some fitness, read and just enjoy our time here.

More about our stay later on next week but first a couple of more about our Game Drives and our days in Durban. See you later! Ciao Catharina