Friends = Idwala Game Lodge = Fun

Bojan, Anne, Thomas, Keith, Angela, Guy, Tim & Jeff (our ranger).

Bojan, Anne, Thomas, Keith, Angela, Guy, Tim & Jeff (our ranger).

Hej, det finaste med att få möjlighet att åka till Idwala Game Lodge, förutom att se alla fantastiska djur, är att vi alltid träffar och umgås med en massa vänner där. Vissa stannar hela veckan, som oss medans andra stannar 3-4 dagar. Vi gör mycket tillsammans; åker på safari, äter frukost och middag ihop, gör utflykter ihop, umgås på eftermiddagarna vid poolen eller vid öppna spisen (beroende på vädret) och allt som oftast vid den öppna elden på kvällarna (en sk boma) innan middagen. Men vi bor ju i egna små hus så man bestämmer själv hur mycket man vill umgås.

Hello, one of the most fantastic things being invited to Idwala Game Lodge, except seeing all animals, is the time with all friends that we get here. Some are staying the whole week, as we do. Some stay for 3-4 days. We are doing a lot of things together; going on Game Drives, eating breakfast and dinners together, making excursions, just spending time by the pool or by the open fire (depending on the weather) and almost all evenings we are sitting by the boma (an open fire) before dinner. But we are staying in our own cottages so no pressure to be with other the whole time.

Lisa, me, Lavita & Sander.

Lisa, me, Lavita & Sander.

Just denna gången varierade vädret en helt del. Ena dagen satt vi i linnen och shorts…

This time the weather was a bit unstable. One day you went on a game drive in shorts and t-shirt…

Angela, Anne & Thomas.

Angela, Anne & Thomas.

…och nästa gång i jackor, filtar och långbyxor.

…next day in jackets, trousers and blankets.

Keith, me & Bojan.

Keith, me & Bojan.

Och skrattar gör vi mest hela tiden.

And we are laughing most of the time.

Bojan, Sander & Keith.

Bojan, Sander & Keith.

Grabbarna poserar.

The boys are posing.

mabontomic.jpg

Alltid lika mysigt att åka till vattenfallen för en eftermiddagsdrink. Lite som Out of Africa- känsla. Och efter varje gång som vi har varit här så har vår vänskap stärkts med de som vi redan känner och vi har lärt känna nya fina vänner. Fantastiskt! Och visst är det så som det skall vara i livet? Ciao Catharina

Always so nice to go to the waterfalls for an afternoon drink. The feeling is a bit like Out of Africa. And after each trip here we have strengthen the friendship to with our “old” friends and also got new friends. Fantastic! And this is how it should be, right? Ciao Catharina