Right here. Right now.

IMG_6305.JPG

Hej, sista dagen här på Victoria Beachcomber; Victoria for 2. Vi får egentligen 8 dagar här då vårt flyg inte går förrän vid midnatt. I vanliga fall så har jag lärt mig att inte ta ett sent flyg hem sista dagen. Om man bor på hotell måste man checka ut på förmiddagen och oftast blir resten av dagen en lång väntan på att åka hem... 

Hello, last day here at Victoria Beachcomber, Victoria for 2. We are actually getting 8 days here because our flight is not leaving until midnight. Normally I don’t like a late flight on the last day. It’s just turns out to be a day of waiting. Normally early check-out, then find something to do, get back to get the bags and the off to the airport...

FullSizeRender.jpg

Men inte idag! Vi var kvar på hotellet till tolv inklusive frukost i sängen. Därefter checkade vi ut. Handlade ett par saker i shopen på hotellet, inklusive några vykort att skicka (turist ja visst). Vi har all-inclusive så vi kan utnyttja allt tills vi åker till flygplatsen vid halv åtta ikväll. 

But not today! We stayed in our room until noon with breakfast in bed. Then we check-out, did some shopping including buying some postcards to be sent home (a bit touristic but nice). We have all inclusive so we can use all facilities until we are leaving. 

FullSizeRender.jpg

Vi har ätit en fantastisk lunch och nu ligger vi och lapar i oss den sista solen. Det blåser en mild vind, det är ca 30 grader o lite molningt. Perfekt! Gjorde som en riktig tysk imorse och sprang upp vid halv åtta och la våra handdukar på solstolarna. Sedan dök vi upp vid halv två, hehe

We have had a fab lunch and now we are enjoying the sun. Right now a bit windy and cloudy but still enjoyable. This morning I did like a true German and went out at half past seven and put our towels on the sunbeds. Then we turned up at half past one, hehe.  

image.jpg

Så just nu ser vår utsikt ut så här!  

My view right now!!  

FullSizeRender.jpg

Vi ligger nog här i två timmar till. Sedan tänkte vi ta en runda på gymmet. Vi har bokat dusch så vi får ett rum där vi duschar och byter om till varmare kläder. Sedan bär de av med taxi till flygplatsen, som ligger på andra sidan ön. Om allt går som planerat är vi hemma imorgon kväll vid sju. Så 24 timmars resa...

We are staying here another two hours. Then off to the gym for a last workout, shower and change to warmer clothes. Taxi to airport and if everything goes according to plan we are home tomorrow at 7pm. So 24 hours travel...

IMG_5980.JPG

...räknar med att Vanderpump är på Emirates entertainmentsystem på hemvägen oxå. Då blir allt lättare... hehe 

Ni får höra mer och se mer bilder från både Mauritius och vårt hotell i början på nästa vecka. Ha en riktigt skön helg! Ciao Catharina  

...and are counting on that Emirates have Vanderpump on the entertainment system on the way back as well. Then I have no problem with a long flight, hehe

You will hear and see more from Mauritius beginning of next week. Have a really nice weekend! Ciao Catharina